Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
21,48
Ietaupījums:
4,08 (19%)
Cena ar atlaidi*:
17,40
Pirkt
Identifikators:727958
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2012.g. - 2012.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  UZŅĒMUMA IZVEIDES EKONOMISKAIS PAMATOJUMS    4
2.  UZŅĒMUMA RAKSTUROJUMS    6
2.1.  Informācija par uzņēmumu    6
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    7
2.3.  Ēdienkarte    10
3.  IZEJVIELU UZGLABĀŠANAS VIETU APRĒĶINS    13
3.1.  Sauso produktu noliktavas aprēķins    13
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    16
4.  IZEJVIELU PIRMAPSTRĀDE    21
4.1.  Sakņu p/a līnijas aprēķins    21
4.2.  Gaļas-zivju p/a līnijas aprēķins    23
5.  ĒDIENU GATAVOŠANA    28
5.1.  Aukstā ceha aprēķins    28
5.2.  Karstā ceha aprēķins    31
6.  BĀRA APRĒĶINS    43
7.  TRAUKU MAZGĀŠANAS TELPA    45
8.  SANITĀRO TELPU APRĒĶINS    48
8.1.  Tualetes, dušas    48
8.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    49
9.  PERSONĀLA TELPU APRĒĶINS    51
10.  ADMINISTRATĪVO TELPU APRĒĶINS    53
12.  APMEKLĒTĀJU TELPU APRĒĶINS    55
12.  TEHNOLOĢISKĀ PROJEKTA SKICE    57
13.  RAŽOŠANAS DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS    63
  Secinājumi    66
  Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    67
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Uzņēmumam ar laiku, iespējams, būs lielāka noslodze, jo paredzēts, ka senioru ciemu apdzīvos aizvien vairāk cilvēku.
2. Uzņēmumam ir tikai viens kopīgs p/a cehs, kurš iedalās divās līnijās – gaļai, zivīm un sakņu dārzeņiem, jo to apstrādājamais daudzums nav tik liels, lai izdalītu atsevišķas telpas.
3. Dārzeņu un augļu p/a operācijas veic aukstajā ceha, jo to apstrādājamais daudzums arī ir neliels.
4. Karstais un aukstais cehs ir savstarpēji savienots, lai darbiniekiem būtu ērtāka produktu apstrāde un ēdienu gatavošana, pārvietošanās pa tiem.
5. Apmaklētāju zālē ir paredzētas divas durvis uz ražošanas telpām, vienas priekš netīrajiem traukiem un otras gatavajiem ēdieniem, šādā veidā nodrošinot to nekrustošanos.
6. Uzņēmumam nācās izvēlēties sadzīves ledusskapjus, jo profesionālie ledusskapji bija ar pārāk lielu tilpumu.
7. Kopejā nepieciešamā telpu platība uzņēmumam ir 200.86 m2, kas ir par 45.57 m2 lielāka nekā aprēķināta, tas ir pamatojams ar to, ka darba rēķinos netika ņemti vērā gaiteņi, kā arī veidojot skici, viss bija jāsaliek tā, lai uzņēmumam būtu ērta un parocīga pārvietošanās.
8. Izstrādājot ēdināšanas uzņēmuma tehnoloģisko projektu un skici ir iegūtas jaunas zināšanas, kas noderēs tālāk nākotnē ejot restorānu praksi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kafejnīcas "Melodija" tehnoloģiskais projekts”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/727958

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties