Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
12,99
Ietaupījums:
1,69 (13%)
Cena ar atlaidi*:
11,30
Pirkt
Identifikators:627764
Vērtējums:
Publicēts: 24.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums    5
2.  Uzņēmuma raksturojums    6
2.1.  Informācija par uzņēmumu    6
2.2.  Apmeklētāju raksturojums    7
2.3.  Ēdienkarte    8
2.3.  Ražošanas un apkalpošanas forma    10
3.  Izejvielu uzglabāšanas vietu aprēķins    11
3.1.  Noliktavu laukuma aprēķins    12
3.1.1.  Piena, gastronomijas, taukvielu noliktavas aizņemtā laukuma aprēķins    13
3.1.2.  Sauso produktu noliktavas aizņemtā laukuma aprēķins    14
3.1.3.  Dārzeņu un augļu noliktavas aizņemtā laukuma aprēķins    15
3.2.  Ledusskapju tilpuma aprēķins    16
3.2.1.  Gaļas un zivju ledusskapju tilpuma aprēķins    16
3.2.2.  Konditorejas izstrādājumu aukstumvitrīnas tilpuma aprēķins    17
4.  Izejvielu pirmapstrāde    18
4.1.  Sakņu ceha aprēķins    18
4.1.1.  Pirmapstrādes procesa secība, nepieciešamā iekārta dārzeņu cehā    18
4.1.2.  Nemehāniskie iekārtas dārzeņu ceham    19
4.2.  Gaļas-zivju ceha aprēķins    19
4.2.1.  Pirmapstrādes procesa secība, nepieciešamā iekārta gaļas/zivju cehā    20
4.2.2.  Nemehāniskas iekārtas gaļas/zivju ceham    20
5.  Ēdienu gatavošana    21
5.1.  Karstā ceha aprēķins    21
5.1.1.  Kārsta ceha ražošanas programma    21
5.1.2.  Galveno ēdienu grupu ražošanas procesu shēmas. Tehnoloģiskā aprīkojuma izvēle    22
5.2.  Aukstā ceha aprēķins    26
5.2.1.  Aukstā ceha ražošanas programma    26
5.2.2.  Ledusskapja tilpuma aprēķins    26
6.  Sadales aprēķins    28
7.  Trauku mazgāšana    28
7.1.  Zāles trauku mazgātavas aprēķins    28
7.2.  Virtuves trauku mazgātavas aprēķins    29
8.  Sanitāro telpu aprēķins    30
8.1.  Tualetes, dušas    30
8.2.  Uzkopšanas inventāra telpas aprēķins    30
9.  Personāla telpu aprēķins    31
10.  Administratīvo telpu aprēķins    32
11.  Apmeklētāju telpu aprēķins    33
12.  Tehnoloģiskā projekta skice    34
12.1.  Uzņēmuma lietderīgais laukums    34
12.2.  Telpu specifikācija    35
12.3.  Iekārtu specifikācija    36
13.  Ražošanas darba organizācijas raksturojums    38
13.1.  Ražošanas telpu raksturojums, darba vietu raksturojums    38
13.2.  Tehnoloģisko līniju raksturojums    40
  Secinājumi, priekšlikumi    41
  Izmantotā literatūra    42
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmuma izveides ekonomiskais pamatojums

Mana kafejnīca (pēc projekta) atrodas Ķengaragā. Kaut arī tas nav pilsētas centrs ( Rīgas rajons), jāatzīst, ka kafejnīca atrodas visai interesantā un arī ar transportlīdzekli labi pieejamā vietā- 1. stavā, lielajā tirdzniecības centrā. Šim centram tuvumā atrodas rajonas iedzīvotājiem svarīgas un nepieciešamas iestādes, tādas kā ambulance, 65.vidusskola, policija u.c., kuras nodarbina ievērojamu skaitu cilvēku, no kuriem vismaz daļa varētu kļūt par kafejnīcas pastāvīgajiem klientiem, kā arī par patstāvīgiem klientiem kļūs centra darbinieki.
Ķengarags šobrīd strauji attīstās, tiek celtas jaunas mājas, veikali, atpūtas un sporta centri, ēdināšanas uzņēmumi utt. Ķengaragā jau sen atrodas liels tirdzniecības centrs „Dole”, pie tā ir viegli piebraukt, kā ar personīgo automobili, tā arī ar sabiedrisko transportu- autobusu 18.,15,49, taksometru, tramvaju 9.,7.,3, trolejbusu 15.. Blakus „Doles” centram (apmēram 300 m tuvumā) ir viena picērija, parējie konkurenti- 2 kafejnīcas, kas atrodas tajā pašā centra. Es uzskatu ka mana kafejnīca būs stiprs konkurents šim uzņēmumam.
Apmeklētāju mērķa grupa ir cilvēki, kuri apmeklē „Doles” tirdzniecības centru, kā arī Ķengaraga iedzīvotāji, kuri ienāk kafejnīcā lai paēst un atpūsties. Apmeklētājiem ir dažādas vecumu grupas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Kafejnīcas “Dole” tehnoloģiskais projekts”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/627764

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties