Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:953121
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.07.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Produktu raksturojums, un izejvielu izvēle    3
2.  Tehnoloģiskā procesa shēmas un apraksts    3
3.  Laika grafiks   
4.  Palīgmateriālu, izejvielu, un produkcijas aprēķins   
5.  Ražošanas iekārtu ražības, un daudzuma aprēķins   
6.  Darbaspēks   
7.  Ražošanas telpu aprēķins   
8.  Ražošanas vadīšana   
9.  Mārketings un ekonomiskie aprēķini   
  Secinājumi un Priekšlikumi   
Darba fragmentsAizvērt

IEVADS
Veikalos nopērkamie desu izstrādājumi ir izgatavoti izmantojot dažādas pārtikas piedevas, kas gaļai piešķir garšu, un arī pagarina produkta uzglabāšanas termiņu. Kvalifikācijas darbā desu izstrādājumu receptūras, kurās ir izmantotas dabīgas, un augstvērtīgas izejvielas, un tiek gatavotas mājas apstākļos, tiks piemērotas rūpnieciskajai ražošanai, lai varētu iegūtu dabīgu, un augstvērtīgu produktu, izmantojot tikai nitrītsāli, kā konservantu. Galvenais uzsvars tiks likts uz gaļas daudzumu izstrādājumos, jo katrs izstrādājums aptuveni sastāvēs no diviem gaļas izejvielu veidiem.
Kvalifikācijas darba galvenie mērķis ir
sastādīt ražošanas plānu desu ceham;
veikt izejvielu daudzumu, palīgmateriālu aprēķinu;
aprēķināt nepieciešamo iekārtu daudzumu, un to ražību.
Kvalifikācijas darba galvenie uzdevumi, kas tiks izvirzīti šajā darbā:
aprakstīt gatavojamos produktus;
aprakstīt nepieciešamās izejvielas produktu gatavošanā;
aprakstīt produktu tehnoloģiskās shēmas procesus;
sastādīt desu ceha darba laika grafiku;
aprēķināt gaļas izejvielu, garšvielu, un palīgmateriālu daudzumu uz 5 tonnām gatavās produkcijas;
aprēķināt nepieciešamo iekārtu daudzumu, un iekārtu ražību katrai iekārtai;
aprakstīt iekārtu darbību, un parādīt, to galvenos parametrus;
sastādīt darba laiku katram darbiniekam, un veicamo darbu sarakstu;
aprēķināt ražošanas telpu platību, un kopējo ražošanas telpu aizņemto laukumu;
izstrādāt HACCP
veikt mārketinga izpēti;
aprēķināt ražošanas, netiešās, tiešās izmaksas;
aprēķināt produktu pašizmaksu, un sastādīt plānoto izmaksu plūsmu;
Lai kvalifikācijas darbu varētu uzrakstīts, tiks izmantoti bibliotekārie krājumi, un interneta resursi.
Darba noslēgumā tiks veikti secinājumi, par ražošanas procesu, un izteikti priekšlikumi ražošanas uzlabošanai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties