Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:848047
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
1.  Uzņēmuma apraksts    4
2.  Pakalpojuma apraksts    5
3.  Tirgus analīze    6
4.  Mārketinga plāns    9
5.  Uzņēmuma vadība un nodarbinātās personas    10
6.  Finanšu informācija    12
Darba fragmentsAizvērt

2. Pakalpojuma apraksts
Skaistumkopšanas salons SIA „Satīna” darbojas vienā jomā. Tā ir skaistumkopšana – frizieris, manikīrs kā arī parūku izgatavošana. Darba laiks pirmdienās, otrdienās, trešdienās, ceturtdienās un piektdienās no plkst. 1000-1900, sestdienās no 800-1600, svētdienās slēgts.
Skaistumkopšanas salona SIA „Satīna” apmeklētājiem tiek piedāvāti tādi frizieru pakalpojumi kā matu mazgāšana, griešana, veidošana, krāsošana, ilgviļņi, vakara frizūru veidošana un manikīra un pedikīra pakalpojumi. Salons saglabās garāko matu atlikumus, lai vēlāk tos nosūtītu uz salonu „Loka” ar kuru būs noslēgts līgums par parūku izveidošanu.
SIA „Satīna” ir izveidots ar mērķi sniegt kvalitatīvus pakalpojumus Valmieras iedzīvotājiem, apmeklētājiem. Skaistumkopšanas salona SIA „Satīna” katram apmeklētājam tiek nodrošināta individuāla pieeja un laipna attieksme. Ikvienam ir iespēja saņemt bezmaksas konsultāciju par salonā sniegto pakalpojumu veidu un to izmaksām.
SIA „Satīna” piedāvā augstas kvalitātes pakalpojumus, kurus nodrošina augsti kvalificēti speciālisti, kuri ir ieguvuši savas zināšanas ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās, un nepārtraukti pilnveido un paplašina savas zināšanas dažādos kursos.
Skaistumkopšanas salona SIA „Satīna” meistari izmanto augstas kvalitātes, pazīstamu firmu WELLA, GOLDWELL, LOREAL, CREATIVE, u.c. kosmētiku. Minēto firmu produkcija ir iekarojusi stabilu vietu šajā tirgus sektorā, jo, strādājot ar šo produkciju, salons ir spējīgs piedāvāt klientam pieejamo cenu līmeni, nesamazinot pakalpojuma kvalitāti. Drīzumā tiks noslēgts līgums ar firmas „Matu kosmētika” pārstāvi par matu kosmētikas iegādi un ar firmu „Nail Creation” par manikīram un pedikīram nepieciešamo piederumu iegādi. Pakalpojumu cenas veidosies atbilstoši tirgus situācijai.


Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1327262
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties