Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
11,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:145863
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pētot dažas Jūrmalas pilsētiņas, bija noskaidrots, ka tieši Kauguros un Sloka, kā kūrorta vieta nav nodrošināta ar kvalitatīvo un veselīgo ēdināšanas pakalpojuma produktu. Tās pusē nav tik daudz darba vietu, lai samazinātu bezdarbu. Tā dēļ bija pētījuma rezultātā nolemts dibināt vienu nelielu ēdināšanas uzņēmumu, atvērot jaunas darba vietas un nodrošinot iedzīvotājus un atpūtniekus ar kvalitatīvu produktu.
SIA Kafejnīca – “ātrās uzkostuves” tips. Tajā būs iespējams uz vietas nogaršot pašceptu beķereju. Pieredze iegūta no līdzīgās kafejnīcas Rīgā, E.Birznieka-Upīša ielā ar izkārtni “Pīrādziņi”. Kafejnīcas darbinieki cep uz vietas noteiktu beķerejas sortimentu saviem klientiem, piedāvājot tēju, kafiju un kakao.
Uzņēmums būs dibināts kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību – SIA “Jūras Vējš”. Nosaukuma izvēles pamatojums ir tāds, ka uzņēmums būs izvietots Jūrmalā, netālu no jūras. Tā nosaukums būs viegli uztverams klientiem.
Uzņēmuma forma ir izvēlēta SIA, jo tas ir visizplatītākais komersantu tips. SIA ir sabiedrība ar kapitāla līdzdalību. Minimālais statūtkapitāls sastāda 2000 latu. Tas ir pieņemams to dibinātājiem, jo tie ir ierobežoti naudas līdzekļos.
Bija izvēlēts SIA, jo to var dibināt arī 1 persona (fiziskā vai juridiskā), bet maksimālais dalībnieku skaits nav ierobežots.
Dalībnieku atbildība ierobežota ar ieguldījuma lielumu statūtkapitālā. Var redzēt, ka atsevišķi dalībnieki uzņemas pilnu atbildību ar visu savu mantu.
Uzņēmums uzņemas cept ekobeķereju un svaigu uzreiz realizēt savā kafejnīcā ēšanai uz vietas vai promnešanai. Tādu pakalpojumu nepiedāvā neviens no 2 esošiem ēdināšanas uzņēmumiem.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties