Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:756217
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.03.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Vidējā cena mūsu konkurentiem ir 5,12, bet šie bari ir tradicionāli. Mūsu Bārs piedāvās līdzīgus dzērienus, bet augstākā un daudz interesantākā kvalitātē, jo lielākā daļa dzērienu tiks pasniegti ledus glāzēs un īpašā ledus atmosfērā, tādēļ mūsu vidēja dzēriena cena būs 7,00 Ls, kas ir salīdzinoši zemu, jo par tādu pašu cenu ir iespēja iegādāties dzērienu, gan „Kaļķu vārtos”, gan „Scandal” bārā.

2.3. Mērķauditorija
Smilšu bāra apmeklētāji būs gan Rīgas tūristi, gan maksātspējīgi vietējie iedzīvotāji, kuri būs ieinteresēti redzēt un izjust ko jaunu. Bārā dzērienus iegādāsies Latvijas iedzīvotāji, lielākoties Rīgas iedzīvotāji, kuri būs gatavi maksāt par dzērieniem vairāk kā maksā par tiem parastā bārā vai kafejnīcā. Tā kā smilšu bārs būs unikāls, ar piedāvāto atmosfēru, tad ieinteresēto varētu būt daudz. Smilšu bārā būs pieejami arī bezalkoholiski dzērieni, kā arī karsti dzērieni, tādēļ to iegādē ieinteresētas būs arī ģimenes ar bērniem. Taču vakaros, ieeja būs tikai pilngadīgām personām, kas sasniegušas 21 gada vecumu. Rīgā iebraucošie ārzemju tūristi bāru apmeklēs, jo tas būs unikāls ne tikai Latvijā, bet visās Baltijas valstīs, ceļotāji vēlēsies izbaudīt ko jaunu un citādāku. Viņi būs gatavi izbaudīt sava veida piedzīvojumam- dejot pludmales smiltīs, karstās telpās, vasaras apģērbā vai bikini un malkot tropiskus kokteiļus. Galvenokārt, bāra apmeklētāju vecums būs no 21-45 gadiem, kā arī vecāki ārzemju tūristi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1330882
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties