Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
21,48 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:788014
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 21 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    4
1.  PĀRTIKAS PRODUKTU RAŽOŠANAS TEHNOLOĢIJA    5
1.1.  Produkta pamatojums    5
1.1.1.  Izstrādājumu sensorie rādītāji    8
1.1.2.  Izstrādājumu receptūras    9
1.1.3.  Izstrādājumu veids un ražošanas daudzums diennaktī    11
1.1.4.  Enerģētiskā vērtība un tās aprēķins    12
1.1.5.  Iesaiņojums    13
1.2.  Tehnoloģija    16
1.2.1.  Izejvielu raksturojums    16
1.2.2.  Tehnoloģiskā procesa parametri    24
1.2.3.  Galveno tehnoloģisko operāciju pamatojums    25
1.3.  Palīgmateriālu un taras aprēķins    30
1.4.  Higiēnas prasības pārtikas ražošanas uzņēmumā    32
2.  TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS    34
2.1.  Rotācijas krāsns    34
2.2.  Krāsns izvēle un to nepieciešamā daudzuma aprēķināšana    36
2.3.  Miltu dozators    39
2.4.  Planetārais mikseris    40
2.5.  Katlu pacēlājs    41
2.6.  Mīklas dozators    42
2.7.  Iepakošanas iekārta    43
2.8.  Elektroniskie svari    44
2.9.  Palešu ratiņi    45
2.10.  Ūdens patēriņš    46
2.11.  Ražotnes laukumu aprēķins    48
3.  UZŅĒMĒJDARBĪBA PĀRTIKAS RŪPNIECĪBĀ    50
3.1.  Marketinga plāns    50
3.1.1.  Prece    50
3.1.2.  Tirgus    50
3.1.3.  Konkurence    50
3.1.4.  Marketinga stratēģija    51
3.1.5.  Cena    51
3.1.6.  Pārdošana    51
3.1.7.  Reklām    52
3.2.  Ražošanas programma    52
3.3.  Ieņēmumi un izmaksas    56
3.3.1.  Ieņēmumu aprēķins    56
3.3.2.  Izmaksu aprēķins    56
3.4.  Peļņas aprēķins    60
3.5.  Kapitāls un tā finansēšana    60
3.5.1.  Kapitāla aprēķins    61
3.5.2.  Kapitāla finansēšana    62
3.6.  Rentabilitātes rādītāji    63
3.7.  Kopsavilkums un novērtējums    63
  LITERATŪRAS SARAKSTS    67
  PIELIKUMS    68
Darba fragmentsAizvērt

Miltu izstrādājumi ir vieni no svarīgākie uztura produktiem, tos mēs lietojam katru dienu un īpaši par to neaizdomājamies. Piemēram, kviešu milti izceļas ar paaugstinātu olbaltumvielu un PP vitamīna klātbūtni, kas stiprina organisma imunitāti un veicina vielmaiņu, ir lielisks enerģijas produkts ar augstu bioloģisko aktivitāti un īpaši maigu garšu. [4] Tā kā kēksi skaitās konditorejas izstrādājumi, tos mēs cenšamies lietot retāk, jo tiem ir liela enerģētiskā vērtība. Bet tajā pašā laikā kēksos tiks pievienotas daudz dažādas sastāvdaļas, kas nodrošina mūsu organismu ar nepieciešamam vērtīgam vielām, tādam kā dažādi vitamīni, kalcijs, magnijs, fosfors un citas vielas kas ir piedevās.
Kēkss skaitās ļoti trekns produkts jo vidēji 100 g kēksa ir 20-30 g tauku, kā arī ogļhidrāti – no 36 g līdz pat 64 g, atkarība no izstrādājuma sastāva. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties