Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:704184
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Indijas virtuvi mēdz iedalīt ziemeļu un dienvidu virtuvē, ņemot vērā gan klimatiskos, gan ģeogrāfiskos un pat vēsturiskos apstākļus. Piemēram, Indijas dienvidos labprāt izmanto rīsus, tur dominē veģetāra virtuve, savukārt šīs valsts ziemeļos iecienīti ir gaļas ēdieni, kam pievienots karijs. Indiešu virtuve izceļas ar vairākām īpašībām. Vispirms tas ir bagātīgs aromātisku un specifisku garšvielu klāsts – čili, ingvers, kurkuma, tamarinde, kanēlis, ķimenes, sinepju sēklas, kardamons un daudzas citas, ar ko neskopojas indieši, gatavojot maltīti. Tiesa, viņi šajā ziņā ir prasmīgi meistari, jo garšvielas prot pievienot pareizās proporcijās. Indieši neaizmirst arī dārzeņus un augļus, taču to gatavošana atšķiras no mums tradicionālās izpratnes. Arī to izmantojumā raksturīgas reģionālās īpatnības. Plaši Indijā izmanto jūras veltes, zivis.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties