Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:540128
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.04.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viesnīca “Talsi” atrodas vienā no skaistākajām Talsu vietām - tieši pie Vilkmuižas ezera - Kareivju ielā 16 (skat. 1. piel., 1. att.). Talsus dēvē par „Kurzemes pērli”, deviņu pakalnu pilsētu, kas spoguļojas divu ezeru ūdeņos. Talsi ir viena no skaistākajām un senākajām pilsētām Latvijā, tā ir pilsēta, kur var sajust mazpilsētas mierīgo ritmu, kas mijas ar izklaides dzīvi, tāpat dabas, pilsētas un vēstures savstarpējo harmoniju.
Pateicoties labvēlīgajiem tūrisma attīstības priekšnoteikumiem, un to veiksmīgai pārvēršanai no tūrisma resursiem uz tūrisma produktu, Talsu rajonā ir plašs tūrisma produkta piedāvājums, kā arī izdevīgs ģeogrāfiskais stāvoklis. Talsu rajonā ir daudz interesantu un saistošu tūristu apskates objektu un ievērojamu vietu, kā piemēram: Abavas senleja un Sabile, Pedvāle, Kolkas rags, Dundaga, Talsu rajona baznīcas, Slīteres nacionālais parks un Talsu pauguraines dabas parks. Visas no šīm vietām ir viegli sasniedzamas no Talsu viesnīcas. Arī pašos Talsos ir daudz saistošu apskates objektu: vēsturiskas vietas, parki, pieminekļi, muzeji, piemēram, Talsu pilskalns, luterāņu baznīca, mācītājmuiža, Kupfera ģimenes kapličas, dendraloģiskais parks un citas, bet galvenais, kas apbur visus ir Talsu estētiskā pievilcība (skat. 1. piel., 2.att.). Talsi tiek uzskatīti par vienu no skaistākajām Latvijas pilsētām, un tas ir pamatoti. Kalni un pakalni, trepes, līkumainās ieliņas, mazās un noslēpumainās taciņas un ezeri, padara Talsus īpašus un izceļ starp pārējām Latvijas pilsētām kā kaut ko unikālu.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1196600
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties