Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:525356
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.03.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
  Valsts    3
  Sabiedrība    4
  Sabiedrības ietekme uz valsti    6
  Valsts ietekme uz sabiedrību    7
  Valsts un sabiedrības attiecības    8
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    12
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Šī referāta gaitā tika izskatīti tie jautājumi, kuri tika minēti ievadā. Tika noskaidrots kas ir valsts un kas ir sabiedrība, lai varētu vieglāk un saprotamāk izprast, ko tad īsti nozīmē šie divi jēdzieni. Kā arī tika izskatīta abu jēdzienu savstarpējās attiecības, lai varētu vieglāk izprast to, kā tad šie divi jēdzieni ir saistīti savā starpā. Un kādas ir valsts un sabiedrības attiecības Latvijā.
Uzskatu ka valsts un sabiedrība ir saistītas viena ar otru un to saikne ir neapšaubāma. Var droši teikt to, ka valsts un sabiedrība ir atkarīgas viena no otras, un ka valsts un sabiedrība atsevišķi pastāvēt nevarētu.
Uzskatu ka mūsdienās ir ļoti grūti izveidot ideālas attiecības ar valsti. Latvijas turpmākajai attīstībai ir nepieciešama skaidra, politiski līdzsvarota un finansiāli nodrošināta sabiedrības integrācijas programma. Gan iekšpolitiski, gan arī ārpolitiski ir nobriedusi situācija, lai Latvijas sabiedrība un valdība integrācijas procesam pievērstu lielāku uzmanību nekā līdz šim. Tikai demokrātiska un stabila valsts var dot iespēju katram Latvijā pastāvīgi dzīvojošajam cilvēkam piekopt Eiropas civilizācijas sasniegumos balstītu dzīvesveidu, kas nodrošina labklājību, izglītību, drošību un labvēlīgas attiecības.
Ir nepieciešams palīdzēt Latvijai uzticīgiem un lojāliem iedzīvotājiem izprast savas perspektīvas Latvijā, panākt, lai visi Latvijas iedzīvotāji apzinās, ka ir vajadzīga kopīga valsts, ka tikai kopīgi var celt labklājības un drošības līmeni, ka ikviens cilvēks ar savām zināšanām, uzņēmību un labo gribu ir vajadzīgs Latvijas sabiedrības attīstībai.
Konstatēju to, ka katrs Latvijas iedzīvotājs dzīvo tikai priekš sevis, katram Latvijas iedzīvotājam ir jāsasniedz kautkādi mērķi sava dzīvē, lai dzīvotu pieticīgi. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties