Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:782876
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  SIA’’X-SISTĒMAS’’ raksturojums un īss tā nozares raksturojums    2
2.  SIA’’X-SISTĒMAS’’ strādājošie cilvēki    3
3.  SIA’’X-SISTĒMAS’’ vadības stils    4
4.  SIA’’X-SISTĒMAS’’ vadīšanas koncepcija    6
5.  SIA’’X-SISTĒMAS’’ pielietotie varas veidi    6
6.  Līdera loma uzņēmumā    7
7.  10 Menedžmenta lomas    8
8.  Lēmumu pieņemšana uzņēmumā    10
9.  Motivācija uzņēmumā    11
10.  Uzņēmuma grafisks struktūras attēlojums    12
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "X-SISTĒMAS", ir reģistrēta Komercreģistrā LR Uzņēmuma reģistrā Rīgas reģionālajā nodaļā 2003.gada 17.jūnijā.
Uzņēmuma dibinātājs ir Edgars Bērziņš. Šogad uzņēmumam apritēja trīs gadi kopš tas veiksmīgi darbojas Latvijas Republikas tirgus konkurencē.
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību SIA ‘’X-SISTĒMAS’’ ir uzņēmums, kas nodarbojas ar celtniecības, ūdensvadu, kanalizācijas izbūvi, siltumapgādi, būvniecības uzraudzību, un konsultācijām. SIA’’X-SISTĒMAS’’ veic arī celtniecības un projektēšanas darbus. Šis uzņēmums nodarbojās arī ar celtniecības materiālu un aprīkojumu komplektāciju un piegādi, tehnisko uzraudzību un būvniecības darbu kvalitātes kontroli, objekta nodošanu ekspluatācijā, projektu vadību, kā arī objektu pēc nodošanas apkalpošanu, tāmju dokumentācijas sastādīšanu. Visu darbu veikšanai tiek izmantoti pārbaudīti, kvalitatīvi un sertificēti materiāli. Būvmateriālu iegādei tiek noslēgti sadarbības līgumi ar lielākajiem vairumtirgotājiem. Tas šai firmai sniedz arī ievērojamus atvieglojumus cenu ziņā, jo šie vairumtirgotāji sniedz atlaides un dažādas priekšrocība.
Uzņēmuma mērķis ir sniegt klientiem augsti kvalificētus pakalpojumus, iegūstot to uzticību, kas savukārt nākotnē var atalgoties ar turpmāko sadarbību.
SIA’’X-SISTĒMAS’’ sadarbojās ar daudziem ārzemju partneriem. Šī uzņēmuma darba kvalitāte ir augstā līmenī, un atbilstoša pasaules standartiem un drošībai.
Veicot izpēti šim konkrētajam uzņēmumam un sekojot tā darba gaitām varu secināt, ka ar katru gadu uzņēmuma apgrozījums palielinās. Aug uzņēmuma pastāvība, rentabilitāte, ko ir diezgan grūti izveidot mūsdienu sūrajā konkurencē .









Darbinieki uzņēmumā ‘’X-SISTĒMAS’’:

Iztaujājot Edgaru Bērziņu par darbiniekiem viņa vadītajā firmā viņš man stāstīja, ka: ’’Darbinieks viņa firmā ir viens no būtiskākajiem uzņēmuma resursiem. Bez šiem cilvēkiem uzņēmums nevarētu pastāvēt.’’ Darbā tiek pieņemti vislabākie sava amata meistari. Pirms šo darbinieku pieņemšanas darbā, tiek veikta rūpīga darbinieku atlase un to novērtēšana. Firma pati par sevi nav ļoti liela. Kopumā tur strādā nedaudz vairāk kā 36 cilvēki. Daudz tas nav, bet ņemot vērā to, ka firma pastāv trīs gadus, tas nav arī maz. Firma strauji attīstās. Un tā ir arī samērā pazīstama. Firma nepārtraukti attīstās un paplašinās, un nepārprotami ar laiku tur strādās vēl vairāk cilvēki jo Edgars Bērziņš savu uzņēmumu plāno paplašināt un attīstīt.
Darbinieku struktūru būtībā varētu iedalīt vairākos līmeņos.

1.)augstākajā līmenī ir:
Rīkotājdirektors, direktors, izpilddirektors.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties