Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:830120
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

• VIRZĪŠANA
Albert Berner nodarbojās ar Tiešo pārdošanu, kas nozīmē ka pārdevējs tieši kontaktējas ar pircēju. Klienta darba vieta ir Berner tirdzniecības pārstāvja darba vieta, lai kur tas arī būtu – jaunceltne, serviss vai birojs.
Atvērta un tieša komunikācija ar klientu, ātra reakcija uz klienta vajadzībām. Aģents pie katra sava klienta dodas vismaz vienu reizi mēnesī. Aģentu moto ir 100 mazi klienti ir svarīgāki, kā 1 liels, jo konkurentam vieglāk ir atņemt 1 lielu, nekā 100 mazus.
SIA ALBERT BERNER uzņēmums savā darbā ar klientiem izmanto SPIN pārdošanas modeli. Aģents strādājot ar klientu iziet cauri četriem SPIN pārdošanas modeļa posmiem.
Situācija – apkopo pēc iespējas vairāk informācijas par klientu, tā vēsturi. Visbiežāk izmantotie avoti ir oficiāli pieejamās mājas lapas, kā arī tiek veiktas pārrunas ar citiem nozares speciālistiem;
Problēmjautājumi – Šajā posmā aģents noskaidro noskaidrot klienta problēmas, neapmierinātību, grūtības un vēlmes saistībā ar precēm, kuras aģents tam var piedāvāt;
Saistības jautājumi– aģents piedāvā savus risinājumus klienta problēmām un iespējas apmierināt klienta vēlmes.
Kā tiešais izplatītājs Berner ir pavisam tuvu klientiem un precīzi zina, ko šodien nozīmē pārdošana. Tas, vispirms, nozīmē zināt klienta vēlmes un vajadzības un piedāvāt piemērotus risinājumus. Tomēr tas arī nozīmē, aktīvi iesaistīties jomās, kurām ir papildus labums. Tādēļ piedāvājuma piemērošana klientu mērķgrupām ir būtisks veiksmes faktors. Klientam ir jāiegūst no standarta un speciāls produktu sortimenta, kurš savā piedāvājumā piepilda visas vēlmes.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties