Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:727042
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pienākumu sadale:
Lai darbs uzņēmumā būtu efektīvs, tiek veikta darba sadale. Katram no šiem projekta komandas locekļiem ir savi uzdevumi, kas jāpilda, jāorganizē un jāvada.
Administrācijas cilvēkam ir jābūt zinošam par ballīšu rīkošanas iespējām ( jo no administratora būs atkarīgs vai klienti vēlēsies vai tomēr atteiksies no pasākuma).
Administratora vadībā vecāks aizpilda bērnu ballītes anketu, kas vēlāk būs nepieciešama pasākuma vadītājam, lai saprastu kāds ir bērna vēlmes.
Pasākuma projektu vadītāja Evija ir tā persona, kas uzņēmumā izvēlas uz konkrētu ballīti pasākuma vadītāju un tad izstāsta pasākuma plānu un tā norisi pēc kādas programmas vadīties.
Pasākuma vadītājam laicīgi jāsagatavo rotaļas, aktivitātes, kas ir pielāgotas bērnu vecumam un tā īpatnībām, radu ticamības momentu, ka ir pasaku varonis.
Uzdotajai darba izpildei seko līdzi aģentūras vadītāja Valentīna, ja darbinieks netiek galā ar pienākumu, tad laicīgi par to ir jāziņo, lai pēc iespējas ātrāk varētu novērts situāciju.

Grāmatvedība: SIA “Jampadracis BB” grāmatvedība sastāv no galvenās grāmatvedes un uzņēmuma vadītājas. Grāmatvedība darbojas saskaņā ar likumu „Par grāmatvedību”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties