Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:620043
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijā Padomju periodā cilvēki daudz ceļoja tepat pa Latviju, daudz laika pavadīja pie dabas, bija ar mieru ar ceļasomu plecos doties daudzus kilometrus, lai apskatītu savu dzimto zemi, nakšņot teltīs, kurt ugunskurus, atpūsties kopā ar draugiem un darba kolēģiem. Padomju perioda 80.gados ļoti iecienītas bija ekskursijas kopā ar darba kolēģiem, ko organizēja darba vietas, ekskursijās brauca arī bērni no skolām. Cilvēki brauca ar kolhoza autobusiem uz Rīgu, Siguldu, ļoti iecienīta bija Jūrmala, kurā bija uzceltas sanatorijas, kurās cilvēki atpūtās. Ceļošana pa Latviju bija ļoti iecienīta un maz bija tādu cilvēku, kas neceļotu. Tūrisms bija ne tikai atpūtas un sporta veids, bet arī ideoloģiskās un politiskās audzināšanas līdzeklis. Neskatoties uz to, ka lielākais uzsvars joprojām bija darbam, ceļot tuvāk, vai tālāk, bet cilvēki nelaida garām iespēju iepazīt ko neredzētu.
Ievērojama tūristu apmeklējuma vieta bija Ķemeri, kur bija slavenie Ķemeru Svētavoti. Ķemeros bija moderna peldiestāde ar dūņu vannām, ūdenstornis ar skatu laukumu, sporta un atpūtas komplekss, smalks restorāns, Ķemeros bija komfortabla viesnīca ar 100 greznām istabām, kur labprāt apmetās tūristi gan tepat no Latvijas gan no ārvalstīm. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1235282
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties