Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:930488
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Trešais un ceturtais jautājums var palīdzēt starp visiem respondentiem ieraudzīt inovatorus, ar ceturtā jautājuma palīdzību var noskaidrot respondentu inovatīvismu kopumā un salīdzināt to ar Rodžersa inovatīvisma līkni. Piektā jautājuma tabulā katrs apgalvojums atbilst katram no inovāciju atribūtiem tādā secībā, kādā tie ir aprakstīti teorētiskajā daļā. Atbildes uz šo jautājumu iezīmēs spēles izplatīšanās iespējamo tempu, kā arī pieņemšanas/noraidīšanas iespēju, atkarībā no tā, vai spēles atribūti kopumā vērtēti pozitīvi vai negatīvi. Sestais jautājums starp respondentiem atklās, cik daudzi nodarbojas ar jaunizgudrošanu un pielāgo spēli savām vajadzībām.
Teorētiskajā daļā pieminētais Dānijas pētījums ir interesants ar to, ka uzmanība tiek vērsta uz datorspēļu izmantošanu mācību procesā. Šo pētījumu varētu arī izvērst, lai noskaidrotu, vai Latvijā ir iespējams „2048” izmantot mācību procesā, piemēram, maziem bērniem mācoties ciparus, krāsas, saskaitīšanu utt., kā arī loģiskās domāšanas trenēšanā visu vecumu skolēniem. Tādā gadījumā būtu jāveido jauns pētījuma pieteikums ar jaunām metodēm.
Secinājumi. Jauninājumu izplatīšanās jeb inovāciju difūzijas teorija šķiet piemērota spēļu analīzei, kā jebkurai inovācijai, arī spēlei „2048” ir visi nepieciešamie elementi un raksturojošie lielumi, lai veiktu pilnvērtīgu pētījumu. Šajā pētījuma pieteikumā pilnvērtīgi nebija iespējams apskatīt visus aspektus, ko ir vērts pētīt un noskaidrot, analizējot „2048” ar šo teoriju, tomēr var gūt nelielu ieskatu.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1346780
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties