Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:708782
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
  Telpaugu ietekme uz cilvēkiem    2
  Telpaugi interjerā   
  Telpaugu kopšana   
  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Telpaugi spēj ietekmēt cilvēkus gan garīgi, gan fiziski. Izmantojot telpaugus viesmīlības uzņēmumā ir jāizvērtē kāda atmosfēra ir vēlama. Ja ir vēlme radīt mierīgu, harmonisku vidi – tad piemērotas būs monsteras, taču prieka, jautrības, laba garstāvokļa atmosfēras radīšanā var palīdzēt kalceolārijas, naudaskoks vai leduspuķītes. „Īstā” telpauga novietošana viesmīlības uzņēmumā var ne tikai likt viesim justies labi garīgi, bet arī kalpot kā veselības uzlabotājs. Izjustdams patīkamu atmosfēru kādā konkrētā uzņēmumā klients ne tikai būs apmierināts dotajā brīdī, bet vēlēsies atgriezties vēlreiz, kas savukārt ļoti labi ietekmēs uzņēmuma ienākumus.
Telpaugi lieliski var kalpot interjera uzlabošanas nolūkos. Vizuāli samazināt telpu vai otrādi, kā arī darboties kā dekors, padarot apkārtējo vidi skaistu, ar nelielu dabiskuma piesitienu, kas var piesaistīt klientus – dabas mīļotājus. Taču novietojot konkrētus augus telpā ir jāizvērtē, kāda atrašanās vieta tiem labāk ir piemērota, jo neatbilstošs novietojums var kaitēt auga augšanai/attīstībai.
Liela uzmanība ir jāvelta telpaugu kopšanai. Nepareiza kopšana vai tās neesamība ne tikai spēj bojāt kopējo skatu uz telpaugu, bet arī iznīcināt to kā tādu. Ir daudzi faktori, kas ietekmē augu dzīvotspēju. Atšķirīgiem augiem ir atšķirīga kopšana. Iegādājoties kādu telpaugu ir jānoskaidro tā kopšanas metodes.
Telpaugi ir nozīmīgi viesmīlības jomā, jo lielākoties tie ietekmē pozitīvi un darbojas labas atmosfēras radīšanā. Bet vienmēr ir jāuzmanās, jo mēdz būt arī augi, kas nav piemēroti katra cilvēka veselībai, psihei un gaumei.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties