Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:402990
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
1.  Starptautisko mārketinga stratēģiju izklāsts, pamatojums mārketinga teorijā    3
1.1.  Stratēģiskās plānošanas būtība    3
2.  Vajadzīgās mārketinga koncepciju izvēles nozīmīgums    7
3.  Stratēģiskās plānošanas formas    8
  Secinājumi    10
  Izmantotā literatūra    11
Darba fragmentsAizvērt

Pēdējos 150 gados pasaules attīstībā ir notikušas daudz vairāk pārmaiņas nekā visā civilizācijas vēsturē kopā. Pārmaiņas īpaši ir skārušas ekonomikas sfēru. Salīdzinoši pasen industriālā revolūcija būtiski izmainīja veidu, kā tiek ražoti produkti, mūsdienās jau kādu laiku tik pat nozīmīgas vai pat nopietnākas izmaiņas rada jaunā ekonomika. Globalizācija, modernās tehnoloģijas, jauna pieeja biznesam, nemitīga konkurence, pārmaiņas un attīstība, kā arī izglītība ir kļuvuši par galvenajiem ekonomikas virzītājiem un pamatiem. Darbošanās tikai vienā ģeogrāfiskā reģionā un fiziskā darba nozīmīgums ir krietni vien samazinājies. Nemanot ir sākusies jauna ekonomiskā ēra. Līdz šim pastāvošo ekonomiku ir skārušas fundamentālas izmaiņas. Ir mainījies veids, kādā notiek komunikācija ar patērētāju un tiek paveikts darbs, proti, lai sazinātos ar partneriem, vadītu biznesu, izstrādātu tālejošu biznesa stratēģiju un veidotu mūsu dzīvi, mēs lietojam datorus, Internetu, e-pastu, satelītus, respektīvi, daudz izvērstāk komunicējam, radam plašāku spektru iepazīt uzņēmuma ražotos produktus. Ir mainījies veids un līdzekļi, ar kādiem uzņēmējdarbības popularizēšana tiek vadīta un virzīta. Šo pārmaiņu dēļ ir radušās daudz un dažādas jaunas ekonomikas un rūpniecības nozares. Tomēr liela daļa no tā, kas pastāvējis līdz šim, pastāvēs arī turpmāk, tikai savādākā veidā, respektīvi, no masveida mārketinga aizvien vairāk uzņēmumu pāriet uz ciešu- dialoga veidu komunicēšanu ar patērētāju.
Šodien uzņēmumi, to klienti un visa sabiedrība var piekļūt precēm, pakalpojumiem un tehnoloģijām no visas pasaules, ļoti bieži tikai ar datora peles klikšķa palīdzību. Globalizācija ļauj un liek uzņēmumiem meklēt jaunus noieta tirgus produktiem, pakalpojumiem, jaunas vietas, kur izvietot iekārtas un ražotnes, un jaunus darba spēka avotus visā pasaulē.
Līdzīgi kā ar tehnoloģijām, arī globalizācija ir daudz būtiskāka šodienas dzīves sastāvdaļa, nekā mēs spējam iedomāties. Ekonomikas globalizācija nenozīmē tikai to, ka preces tiek vadātas pa visu pasauli. Pasaules ekonomikā ļoti nozīmīgu vietu ieņem arī pakalpojumu sniegšana. Šīs sfēras globalizācija ir viens no galvenajiem ekonomikas ieguvumiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1191679
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties