Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:388730
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.11.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
  Facebook panākumi    5
  Facebook izveide    8
  Facebook un politika    10
  Facebook piedāvātās iespējas    10
  FARC    11-14
  Facebook un protesti    15
  Metode    17
  Rezultāti, to analīze    18
  Secinājumi    21-
  Literatūra    23
  Pielikums    25-
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Veicot darbu par Facebook tika uzzināts daudz jaunas informācijas. Tika noskaidroti Facebook panākumi, un tā izveide.
Deviņu gadu laika Facebook no vienkārša universitātes sociālā tīkla ir kļuvis par fenomenu ar 1,11 miljardu lietotāju. Tas ir viens no viss ātrāk augošajiem uzņēmumiem pasaules vēsturē un ir būtiska sociālās dzīves sastāvdaļa miljoniem cilvēku visā pasaulē. Facebook globālā izaugsme radījusi pārsteidzošu efektu, kļūstot pat par izšķirošo spēku politiskās darbībās un protestos dažādās pasaules valstīs.
Facebook mūsdienās ik vienam ir devis vēl nebijušu iespēju izpausties, paziņot pasaulei savas domas, viedokli. Tas ir izraisījis neiedomājamus pavērsienu politiskajā vidē. Facebook ir izpausmes līdzekli, kas piešķir cilvēkiem spēju dalīties ar informāciju. Dalīšanās notiek neatgriezeniski, jo cilvēki savas domas izpauž izmantojot savus īstos vārdus. Bieži vien, pirms Facebook, cilvēki, to izvēlas darīt izmantojot segvārdu, tomēr sociālais tīkls šādu iespēju nepiedāvā. Ja cilvēka ideja, domas, viedoklis ir pietiekami svarīgs daudziem cilvēkiem ziņa var iegūt milzu atbalstu, vēlāk dodot iespēju pat manīt likumus. Darbā tam ir atrasti vairāki lieliski pierādījumi. Cīņā pret organizāciju FARC tika iesaistīti miljoniem cilvēku, šos dalībniekus vēlāk dažādos plašsaziņas līdzekļus sāka dēvēt par „Facebook bērniem”. Ir apturētas vairākas likumu pieņemšanas, manīti standarti. Ja vien ziņa ir pietiekami iedarbīga, tad neatkarīgi no izcelsmes tā var izplatīties starp neskaitāmām savstarpēji saistītām atsevišķām personām.
Pieaugot Facebook lietotāju skaitam, pieaug arī tā ietekme. Facebook ir vēl nebijis spēks, ko pielietot var ikviens cilvēks, jebkādam mērķim. Tas ir pavisam jauns rīks mūsdienu pasaulē, ko var izmantot, lai cīnītos par sev svarīgam lietām nevardarbīgā un civilizētā veidā.
Facebook mani ne tikai ir izmainījis politisko vidi, bet arī cilvēku ik dienas dzīvi. Šodrīd Facebook ir reģistrējušies vairāk kā 1,11 miljardu cilvēku. Lielākā daļa to izmanto katru dienu. Daudzi to atzīst par labāko sociālo tīklu. Es veicu aptauju, lai noskaidrotu cilvēku domas par Facebook un to cik daudzi šo sociālo tīklu lieto, salīdzināt rezultātus un uzzināt, vai visur tas tiešām ir pieprasītākais portāls. Mērķis bija uzzināt cilvēku lietošanas paradumus un viņu domas par šo sociālo tīklu. Lai uzzinātu nepieciešamo tika aptaujāti 400 cilvēki.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1344878
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties