Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:549443
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  SIA „Cinevilla Studio” apraksts    4
1.2.  Pakalpojumu apraksts    4
1.3.  SVID analīze    5
2.  Ieteikumi attīstībai    8
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    9
Darba fragmentsAizvērt

2. Ieteikumi attīstībai
Kinopilsēta „Cinevilla” daudzo pastāvēšanas gadu laikā pierādījusi, ka ir uzņēmums ar vēlmi attīstīties un pilnveidoties, veidojot arvien jaunus pakalpojumus, veicot dažādus jauninājumus kinopilsētā un ir ieņēmis stabilu vietu Latvijas radošo industriju nozarē un arī tūrisma nozarē. Uzņēmums sevi pozicionē kā vadošo filmu radīšanas laukumu Latvijā.
Tā kā kinopilsēta „Cinevilla” ir vienīgais brīvdabas filmēšanas laukums Baltijā un lielākais Ziemeļeiropā, tad autore uzņēmumam, ieteiktu izstrādāt plānu kā piesaistīt arvien vairāk ārzemju klientus. Tas sniegtu nepieciešamo popularitāti gan uzņēmumam, gan visai filmu mākslas nozarei Latvijā. Jaunu, ārzemju klientu piesaiste uzņēmumam ļautu attīstīties pavisam jaunā līmenī, kā arī attīstītu radošo industriju nozari Latvijā, sniedzot iespēju nozares speciālistiem strādāt savā nozarē kā profesionāļiem.
Festivāls „Film Art Action Party”, kura mērķis kā jau autore minēja iepriekš, ir atklāt, izglītot un iedvesmot jaunos radošās industrijas talantus – radošo jomu studentus, jaunos māksliniekus, režisorus un kultūras menedžerus. Rīkojot šādu festivālu uzņēmums, autoresprāt, domā gan par savu nākotni un attīstību, gan par visas nozares attīstību, sniedzot jaunajiem nozares profesionāļiem iespēju sevi pierādīt.
Kopumā, autore uzskata, ka uzņēmums sevi ir pierādījis radošo industriju nozarē, radot projektus, kas Latvijā guvuši lielus panākumus, kā arī dodot iespēju radīto kinofilmu skatītājiem, ielūkoties filmu uzņemšanas aizkulisēs ir izveidojis lielisku darbības pamatu un nodrošinājis sev spožu nākotni, attīstot arvien jaunus un arvien vairāk dažādu projektu, gan filmu uzņemšanā, gan dažādu ikgadēju pasākumu un festivālu rīkošanā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties