Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:802233
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Finansu analīze sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “AGILIN”. Reģistrācijas numurs: 000330255. Nodokļu maksātāja numurs: LV4000330255
Uzņēmuma SIA “AGILIN” darbības virzieni: SIA “AGILIN” ir privāts uzņēmums, kurš dibināts 1994.gada sākumā. SIA ir Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības palātas biedrs. SIA sāka savu darbību kā kokapstrādes, koka izstrādājumu ražotājs, realizētājs un konsultētājs.
Galvenais SIA “AGILIN” darbības virziens ir profesionāla kokapstrādes un koka ražojumu pārdošana, uzstādīšana un apkalpošana. Ir vairāku kokapstrādes uzņēmumu sadarbības partneris un izplatītājs Latvijā.
Cieša sadarbība ar Latvijas un Eiropas lielākajiem kokapstrādes uzņēmumiem.
SIA “AGILIN” finansu analīzes sastādīšanai tiek izmantota iekšējā informācija. Tiek izmantoti tādi finansu pārskatu elementi kā finansu grāmatvedības pamatos ietilpstošie uzņēmuma gada pārskati ar bilanci, peļņas vai zaudējumu aprēķinu un naudas plūsmas pārskatu. Gada pārskats ir vispilnīgākais informācijas avots, kas vispusīgi atspoguļo uzņēmuma “AGILIN” darbības rezultātus.
Lai pilnīgāk izvērtētu un pamatotu dažādu ekonomisko rādītāju savstarpējās noviržu izmaiņas, ietekmes procesus, to sakarības, SIA “AGILIN” analīzes procesā pielieto relatīvo rādītāju aprēķinu sistēmu, galvenokārt koeficientus un procentus. Šādi veikts finanšu rādītāju izvērtēšana dod iespēju salīdzināt SIA “AGILIN” finansiālo stāvokli ar iepriekšējo periodu attiecīgajiem rādītājiem. Pārskata periods ir 2003.gads un iepriekšējais, salīdzināmais periods ir 2002.gads.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties