Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:697040
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.12.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Integrētās marketinga komunikācijas    4
  Stratēģija    5
  Sabiedrisko attiecību mērķauditorija    8
  Sabiedrisko attiecību vieta vadības sistēmā    11
  Uzņēmuma tēls    13
  Uzņēmuma stils    14
  Imidžs    16
  Secinājumi    19
  Izmantotā literatūra    20
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Sabiedrisko attiecību mērķis ir izveidot labvēlīgas attiecības starp uzņēmumu un tam apkārt esošo sabiedrību. Lai jebkurš uzņēmums spētu veiksmīgi darboties, tā vadībai jāņem vērā gan savu darbinieku domas un noskaņojums, gan arī cilvēku domas un noskaņojums, no kā šis uzņēmums lielā mērā ir atkarīgs.
PR- tas ir uzņēmuma reputācijas vadīšana. Marketings veido tirgu precēm un pakalpojumiem, bet PR nodrošina labvēlīgu atmosfēru, kurā darbojas kompānija. PR darbības rezultātā tiek veidots uzņēmuma imidžs, veidojas noteikta sabiedrības attieksme.
Sabiedrisko attiecību stratēģijas veidošana un īstenošana, kas ietver gan uzņēmuma iekšējās un ārējās vides izpēti, gan tā vēlamā tēla veidošanu un dizaina radīšanu, gan personāla apmācību un patstāvīgu tā kvalitātes uzturēšanu, gan sabiedrībai sniedzamo ziņojumu plānošanu, radīšanu un izplatīšanu atbilstīgi katras mērķauditorijas vajadzībām un šā visa procesa novērtēšanu un uzlabošanu prasa ārkārtīgi daudz laika un pūļu, kas tieši veido šī darbību kompleksa izmaksas.
Uzņēmuma komunikācijas partneri vienmēr ir cilvēki ar dažādām vēlmēm un cerībām attiecībā uz komunikāciju. Mērķgrupas ir saistītas ar uzņēmumu un atšķiras savā starpā vēlmju un cerību ziņā attiecībā uz komunikāciju. Auditorija ir galvenais elements jebkurā sabiedrisko attiecību programmā, jo ar cilvēku iespējams runāt efektīvi tikai tad, ja par sarunu biedru ir uzzināts pēc iespējas vairāk.
Uzņēmuma tēls ir pazīmju kopums, ar kuru palīdzību uzņēmums, tā sniegtie pakalpojumi, produkti vai tajā strādājošie darbinieki tiek atpazīti. Sabiedrisko attiecību mērķis ir izveidot un sistemātiski attīstīt uzņēmuma imidžu. Imidžs ietver sevī mērķgrupu subjektīvu vērtējumu par to, vai kādā mērā uzņēmums ir piemērots, lai īpašā veidā izpildītu viņu vēlmes un cerības.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties