Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:468237
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.03.2024.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedriskās ēdināšanas sektors ir viens no nozares sektoriem, kas būtiski cietis no Covid-19 ierobežojošajiem pasākumiem. Pētījums ir aktuāls, ņemot vērā, ka šī nozare ir pieredzējusi gan apgrozījuma kāpumu, gan peļņas samazinājumu pēc pandēmijas. Lursoft dati parāda, ka 2022. gadā ēdināšanas nozares uzņēmumu kopējais apgrozījums Latvijā ir palielinājies par 53,30%, bet peļņa ir sarukusi. Šajā kontekstā pētījuma mērķis ir novērtēt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu uzņēmumu attīstības iespējas Valmierā.
Pētījums tiek veikts, izmantojot respondentu anketēšanu, lai iegūtu viņu viedokļus par sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu attīstības perspektīvām Valmierā. Metodiski tiek izmantotas zinātniskās literatūras un avotu analīze, grafiskā metode, aprakstošā metode un sekundārā datu vākšanas metode.
Pētījuma rezultāti sniegs analīzi par esošo uzņēmumu attīstības stratēģijām un faktoriem, kas ietekmē uzņēmumu attīstību. Turklāt tiks apkopoti dati par iespējamajām uzņēmuma attīstības iespējām Valmierā, kā arī piedāvāti priekšlikumi uzņēmumu attīstības veicināšanai šajā pilsētā.
Temata aktualitāte pamatojama ar to, ka sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu kopskaits ir liels, jo viss, kas saistās ar pārtiku, patērētājiem ir nozīmīgs, jo pārtika ir viena no visvairāk patērētākajām preču kategorijām. Līdz ar to, sabiedriskās ēdināšanas nozarē konkurence ir sīva. Ēdināšanas uzņēmumiem jāņem vērā sfēras specifika, jānovērtē tirgus un atrašanās vietas ietekmējošie faktori.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1402654
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties