Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:628074
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Reklāmas teorija    4
  Reklāmas veidi    5
  Reklāmas žurnālos un avīzēs    5
  Reklāmas televīzijā    6
  Reklāmas internetā    6
  Reklāma vidē    8
  Reklāmu ierobežojumi    9
  Praktiskā daļa    9
  Secinājumi    10
  Pielikums    11
Darba fragmentsAizvērt

Katru dienu ikviens pasaules iedzīvotājs saskaras ar dažādiem medijiem, kuri vēlas sniegt cilvēkiem nepieciešamo informāciju. Ar katru gadu cilvēki no šādiem mēdijiem kļūst arvien vairāk un vairāk atkarīgi, un to izmanto dažādi uzņēmēji un pakalpojumu sniedzēji, lai reklamētu savus pakalpojumus.
Šo darbu es izvēlējos, jo ar reklāmām cilveki saskaras katru dienu un tās jau ir kļuvušas par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Reklamu biznesā katru gadu apgrozās ļoti lielas naudas summas, un es domāju, ka būtu vērtīgi izpētīt kādi reklāmu veidi ir vispopulārākie Latvijā.
Daudziem cilvēkiem šādi reklāmu veidi šķiet traucējoši, bet citiem tieši pretēji šie mediji šķiet ļoti noderīgi, jo ar to starpniecību tie cenšas atrast kaut ko sev nepieciešamu. Lai kā arī nebūtu, reklāmas gan uz to nīdējiem, gan atbalstītājiem atstāj lielu iespaidu. Un bieži reklāmu veidotājiem nav svarīgi, vai šī reklāma cilvēkiem patiks vai nepatiks, galvenais ir tas, ka cilvēki šo reklāmu atceras.
Arī Latvijā, tāpat kā visā pārējā pasaulē reklāmas ieņem ļoti nozīmīgu lomu. Latvijā ir sastopami visi iespējamie reklāmu veidi, kā, piemēram, reklāmas internetā, televīzijā, presē, reklāmas stendi uz ielām, u.c. Pēdējo gadu laikā arvien lielāku popularitāti starp visiem medijiem ieņem tieši internets, tādēļ arī reklāmu tirgus internetā attīstās ļoti strauji.
Visu šo iemeslu dēļ nolēmu ar šī darba palīdzību izpētīt reklāmu tirgu Latvijā. Darbā izpētot to, kas vispār ir reklāma un kādi reklāmu veidi tiek izmantoti Latvijā, kādas ir cenas reklāmām medijos un kuri reklāmu veidi ir paši populārākie Latvijā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties