Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:128453
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.11.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai kur mēs ietu, lai kur mēs atrastos, lai ko mēs darītu, vienmēr mūsu acu priekšā ir kāda reklāma. Vienalga, vai mēs atrodamies paši savās mājās un skatāmies televizoru vai esam savā darbā vietā, kur ir ieslēgts radio. Varbūt mēs vienkārši pastaigājamies pa ielu un mums garām padrāžas automašīna ar košās krāsās noformētu firmas zīmi – brendu. Iespējams, mēs, vēlēdamies atpūsties no pelēkās ikdienas, ierodamies pasākumā, kuru sponsorē kāds noteikts uzņēmums – arī tur priekšā parādās plakāti ar šīs firmas nosaukumu. Un pat vienkārši ieejot veikalā nopirkt maizi vai kaut ko tikpat ikdienā nepieciešamu, mums tieši pretī parādās stends, kur ir izvietota jaunākā kāda uzņēmuma produkcija. Reklāma ir visur.
Iespējams, tas jau sāk “krist uz nerviem”, ka filamas viskarstākajā brīdi parādās uzraksts – “reklāma”. Lielākā daļa iedzīvotāju ir neapmierināti ar šādu situāciju un droši vien vēlētos, lai reklāmas aizliegtu vispār. Taču ne vienmēr reklāma nozīmē kaut ko sliktu. Ja divās pilnīgi vienādās glāzēs tiktu ieliets krāna un avota ūdens, un neviens mums nepateiktu, kurš ūdens kurā glāzē atrodas, vai mēs droši dzertu no abām? Mēs taču vēlamies to labāko, tīrāko, veselīgāko ūdeni, kas nekaitē mūsu veselībai. Tieši tāda ir reklāmas funkcija – informēt mūs – sabiedrību – par noteikta produkta kvalitāti, izturību utt. Reklāma – tās ir mūsu tiesības izvēlēties.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties