Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:902637
 
Vērtējums:
Publicēts: 29.11.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

6. Mēdiju plānošana. Šajā posmā tiek izstrādāts mēdiju izmantošanas grafiks. Tiek noteikts, kurš mēdijs, kad tiks izmantots, lai sasniegtu mērķa auditoriju;
7. Reklāmas kampaņas izpilde. Šajā posmā tiek palaista reklāmas kampaņa. Reklāmas kampaņas darbības laikā notiek reklāmas kampaņas monitorings un kontrolēta reklāmas kampaņas izpilde. Tiek ievākti dati par reklāmas kampaņas atdevi.
Hesburger produkcijas reklamēšanas nolūkos tiks izmantota vides reklāma - plakāta izvietošana ceļa malās, žurnālā un reklāmas lapiņu ievietošana iedzīvotāju pastkastēs.

Vides reklāma tiek izvēlēta, jo tā ir viena no lielakajām informācijas nesējām mūsu ikdienā. Vienkārša un estētiska ceļa norāde informē, kas atrodams attiecīgajā virzienā, noformēti skatlogi klientus informē par darba laiku, planšetes un XXL stendi aicina iepazīt uzņēmumu vai tā sniegtos pakalpojumus, plāksne pie ieejas rada pozitīvu iespaidu.
Tā kā ātrās ēdināšas restorāna Hesburger piedāvātā produkcija lielākoties nopērkama ceļa malās, vides reklāma sasniegs plašu patērētāju skaitu. Mūsdienās cilvēku ikdiena ir aktīva un novērojama izteikta migrācija starp pilsētām. Vides reklāma savus potenciālos un esošos patērētājus sasniegs tiem esot ceļā. Tā kā vides reklāmas veidošanā tiks izmantoti verbālie un vizuālie elementi, monotonajā ceļā reklāma pievērsīs patērētāju uzmanību, raisot interesi iegādāties reklamēto produkciju.
Potenciālie un esošie klienti informāciju par ātrās ēdinšanas restorānu Hesburger saņems neatkarīgi no gribas, nodarbošanās un citiem rādītājiem. Saņemšanu ietekmēs iedzīvotāju dzīves vieta - reklāmas lapiņas tiks ievietotas lielākajās pilsētās dzīvojošo pastkastēs (Rīgā, Jelgavā, Liepājā, Ventspils, Daugavpils, Jēkabpils, Salaspils). Rezultātā informēti tiks arī tie potenciālie klienti, kuru ikdienā nav izteiktas migrācijas.
Mazākos apjomos tiek izmantota reklāmas izvietošana žurnālos. Laikrakstu priekšrocības ir elastīgums, operativitāte, laba ietekme uz lokāliem tirgiem, augsta uzticēšanās un daudz lietotāju. Ātrās ēdināšanas restorāna Hesburger reklāma tiks ievietota laikrakstos Privātā Dzīve un Klubs. Minētie laikraksti ierindojas pirmajās divās vietās TOP 5 lasītāko žurnālu vidū 2016. gadā.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties