Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:719965
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.03.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Cilvēka tīkla telekomunikācijas mehānisms un darbība    5
2.  HAN produkta izmantošanas iespējas    9
3.  RedTacton un citu telekomunikācijas tehnoloģiju salīdzinājums    12
4.  Cilvēku tīkla veiksmīgas attīstības problēmas    14
Darba fragmentsAizvērt

4. Cilvēka tīkla veiksmīgas attīstības problēmas
Japānas telegrāfa un telefona korporācijas mikrosistēmu integrācijas laboratorijas zinātnieki ir izstrādājuši lielisku tehnoloģiju, kas cilvēka ķermeni pārveido par lielas ātrdarbības tīklu. Tomēr ir vairāki faktori, kas šīs tehnoloģijas attīstību un popularitāti būtiski ietekmē, un rada problēmas tam, lai šī tehnoloģija ieietu tirgū un spētu piesaistīt potenciālos RedTacton lietotājus visā pasaulē.
Viens no šādiem faktoriem ir cena. Redtacton darbībai nepieciešamās ierīces izmaksas ir daudz lielākas nekā bezvadu tīkla vai bluetooth izmaksas. Lai RedTacton lietotājs varētu veiksmīgi un produktīvi izmantot šo cilvēka tīkla tehnoloģiju, ir nepieciešams ne tikai RedTacton uztvērējs un raidītājs, bet arī elektroniskās ierīces, kuras atpazīst un saprot Redtacton raidītāja signālu.
Cilvēki ir pieraduši un apmierināti ar pašreizējajām datu pārraides tehnoloģijām, tāpēc, manuprāt, būtu grūti pārliecināt sabiedrību lietot tieši šo tehnoloģiju. Lai datu pārraide vārētu notikt, RedTacton izmanto elektrisko lauku, kas tie radīts uz cilvēka ķermeņa. Tieši šis tehnoloģiskais risinājums rada lielus aizspriedumus potenciālajiem lietotajiem, jo ir bažas par to, ka elektriskais lauks varētu ietekmēt cilvēka veselību. Lai arī eksperimentos un testos, nav konstatēti nekādi veselības pasliktināšanās gadījumi, lietojot RedTacton, tomēr nav zināms, kādu iespaidu uz veselību varētu atstāt vājais elektriskais lauks, lietojot to ilgstošā laika periodā, jo arī vājš elektriskais lauks ilgākā laika periodā varētu atstāt kādu iespaidu uz cilvēka organismu.
Redtacton tehnoloģija nav piemērota lielai un ilgstošai datu pārraidei. Lai dati tiktu pārsūtīti, cilvēkam ir jabūt savienotam ar elktrisko ierīci, kura saņem vai raida datus. Sūtot liela apjoma failus, piemēram, filmu, cilvēkam visu datu pārraides laiku ir jāatrodas tiešā tuvumā ierīcei, ar kuru notiek datu apmaiņa. Pie ilgstošas datu pārraides tas varētu būt ļoti nogurdinoši un tā būtu laika nelietderīga izmantošana, jo izmantojot citas datu pārraides tehnoloģijas, cilvēks nav piesaistīts šim procesam. Tas ir liels šīs tehnoloģijas mīnuss, jo datu apjomi mūsdienās strauji palielinās.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties