Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:142816
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 21 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
Darba fragmentsAizvērt

Pēdējo gadu laikā uzņēmumu un organizāciju reputācija ir kļuvusi par nozīmīgu faktoru, kas nosaka klientu izvēli par labu tās vai citas kompānijas produktiem un pakalpojumiem. Reputācija ir kļuvusi par vienu no vērtīgākajiem jebkura uzņēmuma vai organizācijas nemateriālajiem aktīviem, kuru jāprot vadīt un vērtēt tieši tāpat kā visus tradicionālos uzņēmuma aktīvus. Mūsdienu strauji mainīgajā darījumu vidē, ko virza dažādi notikumi un informācija par tiem, noturīgas uzņēmuma reputācijas izveide un uzturēšana vēl nekad nav bijusi tik būtiska kā šobrīd. Spēcīga uzņēmuma reputācija rada paļāvību – kā šobrīd, tā arī nākotnē – un var nostiprināt uzņēmuma panākumus, veicinot uzņēmuma peļņu piesātinātā tirgū, piesaistot, motivējot un saglabājot talantīgus darbiniekus, atturot konkurentus, piesaistot investīcijas un stratēģisku darījumu partnerus, sekmējot ieiešanu jaunos tirgos, kā arī nosakot uzņēmuma finansiālo vērtību. Tomēr veids, kādā panākt teicamu uzņēmuma reputāciju, ir atšķirīgs katrā uzņēmumā iesaistīto pušu grupā. Šī iemesla dēļ reputācijas pārvaldīšana ir izaicinošs uzdevums [14.].
Pie tādiem var pieskaitīt arī organizācijas zīmolu jeb brendu, tā atpazīstamību un individualitāti. Zīmols ir unikāls patērētāja objekts, kuram piemīt patērētāja subjekta priekšrocības, kuras tad arī nosaka tā pievienoto vērtību. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1189525
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties