Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:692303
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kas ir ZIP fails    3
  Kā pie vadīt ZIP failus    3
  ZIP pret RAR    3
  Kas ir RAR fails    4
  Kā pie vadīt RAR failus    4
  RAR pret ZIP    4
  Izmantotā literatūra    5
Darba fragmentsAizvērt

ZIP ir populārs arhīva formāts plaši izmantots internetā. Līdzīgi citi arhīvi, ZIP faili ir datu konteinerus, tie iegaumē vienu vai daži faili saspiestajā formā. Pēc tam, kad jūs piekrāvāt ZIP failu, jums vajag pie sadalīt viņa saturus pavēlē pie izmantot to.

Kā pie vadīt ZIP failus

WINRAR nodrošina pilno atbalstu priekš ZIP failiem, tā kā jūs varat gan izveidot gan sadalīt tos. Ja jūs uzstādījāt WINRAR on jūsu dators un piekrāvāt ZIP failu no interneta, jūs varat divreiz klikšķēt uz ZIP faila ikonas atvērtos tas WINRAR, izvēlē visus failus, drukas "izturēšana pie" pogas, ieved iecelšanas ceļu un uzspiež "OK". Citādāk vajag pie klikšķēt uz ZIP fails pētniekā izmanto pareizas peles pogu. Ja jūs atļāvāt "gliemežnīcas integrācijas" izvēli kad uzstāda WINRAR, faila konteksts var saturēt "izturēšanu pie ..." elements.

ZIP pret RAR

ZIP formāta galvenā priekšrocība ir viņa popularitāte. ZIP faila formāts tika attīstīts ilgstošu laiku atpakaļ un iespējams tas ir arvien īpaši zināmo arhīva tipu, tā kā interneta arhīvu liela daļa ir ZIP failu. Bet daudzu svarīgu RAR formāta īpatnību (atjaunināšanas ieraksti, Unicode vārdi, spēcīgs AES kodē, etc.) nav ZIP. RAR arhīvi parasts nodrošina noticeably augstu blīvēšanās attiecību nekā ZIP faila formāts.
WINRAR nodrošina pilno atbalstu priekš RAR failiem, tā kā jūs varat gan izveidot gan sadalīt tos. Ja jūs uzstādījāt WINRAR uz jūsu datora un piekrāvāt RAR failu no interneta, jūs varat divreiz klikšķēt uz RAR faila ikona pie atvērties it WINRAR, izvēlē visus failus, drukas "izturēšana pie" pogas, ieved iecelšanas ceļu un uzspiež "OK". Citādāk vajag pie klikšķēt uz RAR fails pētniekā izmanto pareizas peles pogu. Ja jūs atļāvāt "gliemežnīcas integrācijas" izvēli kad uzstāda WINRAR, faila konteksts war saturēt "izturēšanu pie ..." elements.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties