Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:118200
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.10.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Personīgais rakstu vērtējums
Visi šie pētījumi ir diezgan nopietni un kvalitatīvi, jo tie visi ir publicēti žurnālos ar kvalitātes kontroli, kas nozīmē, ka tie ir tikuši arī vairākkārt pārbaudīti. Rakstos ir gan ievads, gan izvirzītā hipotēze, gan metodoloģija, gan arī rezultātu un diskusijas sadaļa, kā arī atsauces uz izmantotajiem darbiem. Bija arī aplūkotā literatūra, kur bija norādīti līdzīgie pētījumi. Visiem rakstiem bija kopsavilkumi, kas ļauj gūt pietiekami labu priekšstatu par to, kas tad šajā rakstā ir ticis aplūkots. Tomēr pēdējo rakstu bija diezgan grūti saprast, jo liekas, ka ir ļoti daudzas intervijas un aptaujas bijušas, arī termini bija diezgan sarežģīti, tādēļ bez kopsavilkuma izlasīšanas būtu diezgan grūti izprast raksta saturu.
Runājot par otro pētījumu, humors un joki, protams, ir efektīvs noskaņojuma un attiecību uzlabošanas līdzeklis ikvienā kolektīvā. Tas ir arī lielisks rīks vadītājiem sadarbības un komunikācijas uzlabošanai, komandas veidošanai, jo rada darbiniekos piederības sajūtu organizācijai, mazina stresu un nedrošības sajūtu, veicina motivāciju, radošumu un pozitīvu atmosfēru. Humoru mēdz arī izmantot kā kritikas izteikšanas ieroci. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties