Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:681024
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Putekļu sūcēju vēsture    4
2.  Kas ir putekļi un kam ir vajadzīgs putekļu sūcējs?    5
3.  Putekļu sūcēja variācijas    6
  Secinājumi    11
  Bibliogrāfija    12
  Pielikums    13
Darba fragmentsAizvērt

Praktiskums un ērtība. Putekļu sūcēja kvalitāti un efektivitāti nosaka arī uzgaļu skaits un to novietojums. Svarīgi arī, lai putekļu sūcēju varētu arī pārnēsāt un novietot, lai riteņiem būtu gumijas apvalki, kas nebojā grīdas virsmu. Manevrēšanas spēju nodrošina lielie riteņi sānos un karuseļritenis putekļu sūcēja apakšējā daļā, kas atvieglo tā pārvietošanu. Putekļu sūcēji tiek veidoti noapaļotās formās, lai, piemēram, atsitoties pret kādu mēbeli, mazāk bojātu tās virsmu. Svarīga ir arī putekļu sūcēja caurules manevrēšanas spēja. Lai tā spētu griezties 360 grādu leņķī un sūkšanas laikā nemestos mezglā.
Dizains un krāsa. Augstākās klases putekļu sūcēju modē ienāk ekskluzīvi solīdie metāliskie, ķiršu, bronzas krāsas un pasteļtoņi. Tos izvēlas ļaudis, kuri dzīvē jau ir nostabilizējušies, zina, ko grib, taču viņu mājā vēl trūkst putekļu sūcēja. Vidējās un zemākās klases putekļu sūcēji pārsvarā tiek piedāvāti spilgtās un košās krāsās, kuras patīk cilvēkiem, kuri bauda dzīves novitātes un krāsu prieku.

SECINĀJUMI
Tāpat kā daudzu citu sadzīves tehnikas un elektronikas ierīču gadījumā, arī putekļu sūcēju iespēju klāsts jau krietni vien pārsniedz sākotnēji iecerēto. Jaunāko paaudžu putekļu sūcējus var izmantot, lai mazgātu paklājus, mīkstās mēbeles, tīrītu logus, uzlabotu telpā gaisu un daudziem citiem nolūkiem.
No visas šīs iegūtās informācijas, kuru varētu vēl papildināt ar dažādiem materiāliem par putekļu sūcēju modeļiem, to izmantošanu, cenām, firmām utt., secinu to, ka lai arī it kā vienkārša un mājas uzkopšanā vajadzīga ierīce, tomēr ir jāņem vērā daudz dažādi faktori, lai iegādātos katra vajadzībām un iespējām atbilstošu putekļu sūcēju.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties