Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:186052
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Projekta mērķa grupa būs Latvijas iedzīvotāji un čigāni. Kopumā šis projekts būs domāts sākot no bērniem un beidzot ar pensionāriem. Šī projekta ietvaros, katra vecuma cilvēkam būs iespēja apmeklēt savai vecuma auditorijai domātos pasākumus. Veidojot diskusiju par čigānu stāvoli Latvijā un to tiesībām, galvenā mērķauditorija būs jaunieši un vecāka gada gājuma cilvēki, kuriem būtu svarīgi zināt savas tiesības, kuras valsts tiem garantē un par dažādām čigānu kultūru un tradīcijām . Arī lekcija būs domāta šai auditorijai. Bērniem būs domātas radošās darbnīcas un spēles, kuras notiks vienā no projekta dienām. Būtiski būtu, lai šos pasākumus apmeklētu dažādu tautību Latvijas iedzīvotāji.
Mērķa grupas tiešie labuma guvēji būs čigāni, jo ar šiem pasākumiem tiks mazināta diskriminācija un veicināta saskaņa starp etniskajām grupām Latvijā.
Mērķa grupa netiešie labuma guvēji būs Latvijas sabiedrība, kurā būs vairāk informēta un arī Latvijas valsts, jo mēs būtu pirmā valsts, kas nopietni caur sabiedrību risinātu šo problēmu un iespējams, ka mazinātu. Tas būtu pozitīvs rādītājs Latvijai Eiropas Savienībā.
Šādas mērķa grupas izvēle par labu čigāniem ir tāpēc, ka viņiem diskriminācijas problēmas ir ne tikai Latvijā, bet arī Čehijā, Spānijā Ungārijā un citās valstīs.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties