Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:399160
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Printeru parametri    4
  Adatu printeris    4
  Tintes printeris    4
  Lāzerprinteris    5
  Printeru testu rezultāti    6
  Printeru salīdzinājums    8
  Secinājumi    9
  Izmantotā literatūra    10
Darba fragmentsAizvērt

Dokumenti ir ļoti svarīgi katram ofisam, firmai, skolai un citām iestādēm. Dokumentus mēs iegūstam izdruku kopiju veidā, kuras mēs iegūstam pateicoties printerim – universālai tekstu un attēlu drukāšanas mašīnai. Printeri ir daudz un dažādi, arī to parametri, prasības un cenas atšķiras. Svarīgi zināt kādu printeri mums vajag, attiecīgi zinot ko, kā un cik daudz mums vajadzēs drukāt.
Darba tēma ir printeri, to testu rezultāti, parametri un to salīdzinājums. Tiks izpētīti un salīdzināti dažādu printeru testu rezultāti, kā arī noteikts – kurš printeris ir mazāk prasīgs pret visiem parametriem: (prasības pret apdrukājamo materiālu, ātrums, kvalitāte, trokšņu līmenis, u.t.t.). Svarīgi zināt vai darbam mājās, skolā un ofisā ir nepieciešams atbilstošs printeris ar atbilstošiem parametriem un kāds tad ir labāks tieši tai nozarei. Tiks veikts izsmeļošs printeru pētījums un rezultātu salīdzināšana, kā arī to rūpīga analīze.
Darba mērķis ir iepazīstināt lietotāju ar printeru īpašībām, prasībām un kvalitāti, lai tas pats spētu orientēties printeru tirgū un izvēlēties sev visizdevīgāko un kvalitatīvāko produktu.
Katram printerim gan individuāli gan pa grupām ir savi tehniskie un darba parametri, pēc kuriem tad arī tiek noteikts vai dotais printeris ir pietiekami kvalitatīvs mūsu prasībām un vajadzībām. Tieši pēc apdrukājamo materiālu parametru prasībām (papīra izmērs, krāsu veids – melnbalts vai krāsains, kvalitāte – laba vai pietiekoši ar draft, u.t.t.) mēs izvēlamies printeri, tādēļ ir svarīgi uzzināt, kurš printeris sniegs mums optimālu izdrukas risinājumu apvienojumā ar minimālām izmaksām.
Apskatīsim printerus pēc to parametriem pa printeru tehnoloģiju grupām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties