Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:247214
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

LMT – Latvijas Mobīlais Telefons savu darbību uzsāka 1992. gadā. Tolaik mobilais telefons bija retajam, bet mobilais telefons nebija un vēl joprojām nav lietojams bez operatora un sim kartes starpniecības.
Sim karte tiek iesaiņota ļoti uzmanīgi, lai to nesabojātu, jo tajā slēpjas ļoti sarežģīta mikroshēma, kas glabās visus nākotnē vajadzīgos datus. Sim karte tiek iestrādāta 5.5cm x 8.5cm lielā plastmasas kartītē, no kuras to nepieciešamības gadījumā var arī izlauzt, jo vecākiem telefoniem ir jāievieto pilna izmēra kartiņa, bet jaunajiem tikai nelielā izmēra čips. Plastmasas apvalks tiek ievietots plastmasas 14cm x 12cm vāciņos, lai pasargātu no apkārtējās vides ietekmes un fiziskiem bojājumiem. Vāciņos tiek ieliktas informatīvas lapiņas par sim karti, kas reizē pasargā sim karti no saules ietekmes. Tiesa gan iestrādājumu nav iespējams nodot tālākai pārstrādei, jo tas neietilpst nevienā no pārstrādājamo objektu grupām. Sim karte nodrošina lietotāja telefonam saikni ar operātorsistēmu, kura savukārt savieno ar citiem abonentiem. Sim karte ir vienreizējs pirkums, bet lai to lietotu ik mēnesi ir jāmaksā abonēšanas maksa un par izejošajiem zvaniem arī ir jāmaksā. Sim kartes cena ir 5.9ls.
Pircēju loks šim produktam ir ļoti plašs. Sākot no pirmklasnieka un beidzot ar pensionāru. LMT ir pārdevis (15.05.2005) jau 781776 sim karšu. Tas nozīmē, ka uz 100 iedzīvotājiem LMT pakalpojumus un attiecīgi sim karti lieto 33.93 iedzīvotāji. Pēdējos gados mobilo sakaru lietošana ir ļoti attīstījusies, tāpēc LMT ir viens no veiksmīgākajiem uzņēmumiem Latvijā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties