Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:170493
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mēs esam sabiedrība-tie, kas veido kopējo masu-tā saukto “pelēko masu” , taču katrs esam individuāli, ne tikai izskata ziņjā, bet arī atšķiramies pēc principiem un pasaules uztveres.Kas ir tas, kas liek mums izjust diskonfortu?Vai tas , ka mēs esam tik ikdienišķi, vai tieši otrādi, tas, ka mēs esam pārāk individuāli?Vairāk vai mazāk mēs cenšamies šīs problēmas novērst, bet kas būtu tad, jamēs dzīvotu nevis 21. gadsimtā, bet gan viduslaikos, kad plastiskās operācijas un tehnoloģija bija vēltālu no mūsdienu apvērsuma- atgriezīsimies 18.gadsimta Parīzē, kur sākas mūsu stāsts. Tālaika Parīze bija pilna aizspriedumu un konfliktu, jo lielo atklājumu laiks iedvesa cilvēkos neticību visā- dieva pasaules radīšana tika apšaubīta, elektrības rašanās sekmēja dažādas nelaimes, atklājumi medicīnā vecticīgos mudināja nesaprašanu un Eiropas mode grāva pastāvošo parfimēru biznesu...Šeit sastopamis ar otru problēmu-ka lai dzīvo tālāk, ja pēkšņi zūd stabilitāte un tas pie kā cilvēks ir pieradis vairs nešķiet esam,kā dzīvot tālāk?
Kāda ir cena laimei, ko mēs esam gatavi maksāt? Jo tas ir tikai loģiski, ja mēs gribam būt laimīgi, pat neapzinādamies mēs daram visu, lai sajustu konfortu, mīlestību vai to ,kas sniedz mums estētisko un ētisko baudījumu.
Kāda ir saiedrības loma mūsu izauksmē psihologiskajā un fiziskā stāvikļa ietekmē?Mēs visi esam iedalāmi trīs grupās-tie, kas pretojas sabiedrībai, tie kas cenšas zem tās masas paslēpties un trešie, kas ieņem neitrālu pozīciju-eksistē kaut kur savā pasaulē.Mūsu uzdevums ir noskaidrot, pie kuras grupas pieder mūsu analizējamais varonis, un uzzināt to, kas ietekmēja viņa rīcību.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1142058
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties