Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:641418
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Veidojot šo saišu bibliotēku es konstatēju, ka pārsvarā visām saitēm , kas saistītas ar šo tēmu „Pašnāvības Pasaulē” ir viens svarīgākais mērķis. Mērķis izveidot mājas lapu tā, lai potenciālo pašnāvnieku atturētu no pašnāvības, tāpēc it visās mājas lapās bija krīzes telefoni, ieteikumu, pat atverot lapu sāk skanēt mierīga mūzika un pāri lapai slīd uzmundrinošas frāzes.
Bet, lai saprastu, kuras saites patiešām ir noderīgas, ne tikai potenciālajam pašnāvniekam, bet arī sabiedrības daļai, kas vienkārši ir ieinteresēta un vēlas pētīt šo jomu, izdalīju kritērijus, pēc kuriem arī centos novērtēt mājas lapas kvalitāti.
Pirmais iespaids-tātad lapas vizuālais noformējums. Cik tā ir gaumīga, cik viegli ir uztverama informācija(vai nav slīdošās reklāmas, visa krāsu gamma, vai pat kaut kāda veida mūzika). Kā ir izvietota informācija un, cik ērta ir piekļuve tai. Ņēmu vērā vai lapā ir sniegta pietiekoša informācija par lapas uzturētāju(About us), vai ir pieejama saites karte(Site Map), jo, ja lapa ir apjomīga bez šī rīka var rasties grūtības. Saišu piedāvātās pilna teksta publikācijas(Full Text publication) un pētījumi(research) Protams, arī vai lapas uzturētāji vēlas kontaktēties ar lapas apmeklētājiem(Contac us).…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties