Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:263854
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt


Sākumā es gribētu vispār nodefinēt tūrismu. Tūrisms ir personas darbības, kas saistītas ar ceļošanu un uzturēšanos ārpus savas patstāvīgās dzīves vietas, brīvā laika pavadīšanas, lietišķo darījumu kārtošanas, vai citā nolūkā, ne ilgāk kā vienu gadu. Ir izskanējusi pat tāda versija, ka tūrisms ir senākā cilvēku saskarsmes forma.
Es šajā kursadarbā esmu izvēlējies, manuprāt, vienu no interesantākajām tēmām. Pasaules tūrisma lielvalstis ir ļoti plaša tēma un es šajā darbā centīšos to izzināt un atklāt. Šo tematu es izvēlējos tāpēc, ka tā man šķita ļoti saistoša. Tā dod ieskatu gan tūrisma attīstībā, vēsturē, kā arī populārākajos pasaules tūrisma reģionos un valstīs. Tieši šīs valstis un reģioni mani interesē. Es gribu noskaidrot un izpētīt, kuras valstis ir pasaules tūrisma lielvalstis, gan apmeklētības ziņā, gan pēc ieņēmumiem no šīs nozares. Tāpat es gribu apzināt šo valstu tūrisma resursus un ievērojamākos objektus.
Izstrādājot šo darbu es iegūšu plašu un noderīgu informāciju par pasaules tūrismu kopumā. Šī nozīmīgā informācija man palīdzēs turpmākajā studiju procesā, kā arī darbā. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties