Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:268423
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Darbinieku apmierinātība ar darbu mūsdienās ir svarīgs faktors. Mūsdienu vadības jaunā pieeja ir orientēta uz cilvēku. Cilvēki un darbinieki tiek uzskatīti ne tikai kā līdzekļi mērķu sasniegšanai, bet arī kā galvenais vadības mērķis, darbības subjekts. Sākumā – cilvēks, viņa problēmas, jautājumi, attīstība, labklājība, pēc tam – darbs, kuram viņš kalpo.
Kapitālieguldījumi cilvēkā, - uzlaboti darba apstākļi, izglītība un attīstība šodien tiek atzīti kā daudz izdevīgāki aspekti nekā jaunu darba vietu radīšana. Cilvēki – organizācijas galvenie resursi un galvenais ražošanas un veiksmes avots.
Katras organizācijas uzdevums ir palīdzēt jebkuram iestādes darbiniekam piepildīt tā dzīvi ar dzīves jēgu - maksimāli attīstīt un pilnveidot darbinieku iniciatīvu un ieinteresētību, to adekvāti motivējot. Tāpēc organizācijas un vadītāja uzdevums būtu organizēt darbu tā, lai darbinieki justu savu līdzdalību svarīgu problēmu risināšanā un nejustu kontroli no vadītāju puses, kas traucē patstāvības veidošanos darbiniekos. Vadītāju kontrolei jābalstās uz uzticību. Sadarbības attiecības, kad organizācija un darbinieki ir ieinteresēti darba procesa veiksmīgiem galarezultātiem un tas ir saistīts arī ar katra darbinieka vajadzību apmierināšanu – ir mūsdienu vadības svarīgākā būtība.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1167283
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties