Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:885306
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

SIA „X” ir dibināta 2000.gada 18.septembrī. Uzņēmumam ir trīs stratēģiskās darbības virzieni – Fiksēto telekomunikāciju Tīklu risinājumi, kas ietver ārējo telekomunikāciju un elektro tīklu projektēšanu, izbūvi un apkalpošanu; Bezvadu Tīklu risinājumi, kas ietver bezvadu datu un balss pārraides tīklu projektēšanu, iekārtu uzstādīšanu un apkalpošanu; Iekšējie jeb Uzņēmumu risinājumi, kas ietver dažādus vājstrāvas sistēmu risinājumu izstrādi, ieviešanu un apkalpošanu. Uzņēmumā strādā vairāk kā 20 speciālistu. Ir izveidots stabils un pārdomāts vadības mehānisms, kā arī materiālā bāze

Organizācijas struktūra

Šobrīd uzņēmuma struktūra ir veidota klasiskā (tradicionālā) veidā: atbilstoši organizācijas funkcijām. Šādas struktūras pamatā ir darbinieku apvienošana pēc līdzīgiem pamatuzdevumiem (funkcijām). Dažām funkcijām horizontālā diferencēšana nav izteikta un darbinieki veic vairākus uzdevumus. Personāls uzņēmumā dalās četrās daļās:
1.augstākā līmeņa vadītājs,
2.vidējā līmeņa vadītāji,
3.pirmā līmeņa vadītāji,
4.zemākā līmeņa darbinieki.
Izpilddirektors firmā ir augstākā līmeņa vadītājs un atbild par uzņēmuma svarīgāko lēmumu pieņemšanu un to izpildi. Lielāko darba laika daļu viņš velta ilgtermiņa plānu izstrādāšanai un nes atbildību par visa uzņēmuma darbu.
Vidējā līmeņa vadītāji uzņēmumā ir pārdošanas direktors, projektu realizācijas nodaļas vadītājs, projektēšanas nodaļas vadītājs, biroja un personāla vadītāja, galvenā grāmatvede, kuri gatavo informāciju augstākā līmeņa vadītājam.
Pirmā līmeņa vadītāji ir projektu vadītāji, vecākais vājstrāvas sistēmu tehniķis, projektu asistente, vecākais projektēšanas inženieris, elektroapgādes projektu vadītājs, kas kontrolē darba uzdevumu izpildi.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties