Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:463020
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2001.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Paskaties vēlreiz.

Pētnieki secinājuši, ka 95 procentos gadījumu redzētais ir dabas radīts vai cilvēka izgatavots objekts. Ja NLO ir identificēts, to var arī saukt par identificētu lidojošu objektu – ILO. Visbiežāk par NLO uzskata zvaigznes, Veneru, lidmašīnu gaismas, dažādus mākslīgos pavadoņus, Mēnesi. Cilvēkus var maldināt tāda reti sastopama parādība kā lodveida zibens vai dīvains mākoņu sakopojums. Daži NLO izskaidrojumi ir visai neparasti. Pētījumos tika secināts, ka kāds spīdošs NLO īstenībā bijusi pūce, kas apēdusi sēnes, kuras tumsā spīd. Iespējams, ka NLO, kas tika redzēts Labokā 1951. gadā , bija zosu bars. Pilsētas gaismas atstarojas no zosu baltajiem vēderiem. 1966. Gadā Gemini 11 komanda kosmosā nofotografēja kādu NLO. Vēlāk tika noskaidrots, ka tas bijis Krievijas pavadonis Proton 3, kas sadega 36 stundas pēc tam, kad tika redzēts.



Vai ir kāda savienība, kas slēpj no mums informāciju par NLO?

1947. gada jūlijā, Meksikā avarēja citplanētiešu kuģis, jeb NLO. Valdība noklusē šo noslēpumaino gadījumu. Kur avarēja NLO mētājās kuģa atlūzas. NLO ir veidoti no kāda metāla, kas nav sastopams uz Zemes. Šis metāls ugunī nekūst, no trieciena nesalūzt, nesalocās, jeb nedeformējas, un to nevar sagriezt. MG – 12 ir slepena organizācija. MG – 12 ar NASA parakstīja dokumentu, kas notiks ja cilvēce tiksies ar citplanētiešiem. Valdība nezināmu iemeslu dēļ slēpj jebkādu informāciju par NLO. Vīrs vārdā Strīngfilds saņēma ziņas no kāda valdības cilvēka par citplanētiešu fizisko izskatu un nedaudz par citām lietām. Varbūt citplanētieši nemaz nav, bet cilvēkiem rādās halucinācijas. Un citi melo par viņu eksistenci.

Kāpēc viņi tik bieži paradās?

Citplanētiši varbūt mūs pēta no mūsu vēstures sākuma?

Ir četras citplanētišu rases.


Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1195103
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties