Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:433473
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Analīzes daļa    5
1.1.  Analīzes praktiskā daļa    5
1.1.1.  Nozares vispārējais raksturojums    5
1.1.2.  Konkurentu analīze    6
1.1.3.  Uzņēmuma raksturojums    7
1.1.4.  Uzņēmuma vadība    8
1.1.5.  Uzņēmuma gaidāmās pozīcijas tirgū, SVID analīze    9
1.2.  Analīzes teorētiskā nodaļa    10
2.  Projekta daļa    20
  Secinājumi un priekšlikumi    26
  Bibliogrāfiskais saraksts    27
  Pielikums    28
Darba fragmentsAizvērt

Plānojot darba organizāciju tās vadītājs noteic, ka konkrēti nepieciešams izpildīt, kādu mērķu sasniegt, kad, kā un kam, viņaprāt, ir jānodarbojas ar to. Ja šo lēmumu izvēle ir izdarīta efektīvi, vadītājs saņem iespēju koordinēt daudzu ļaužu pūles un kopīgi realizēt darbinieku grupas potenciālas iespējas, aktivizēt to darbību, paaugstināt efektivitāti.
Gatavība un cilvēka vēlme strādāt ir vienas no organizācijas funkcionēšanas panākumu atslēgu faktoriem.
Ceļš pie efektīvas pārvaldes ar personālu, pie viņa darbības aktivizācijas un tās efektivitātes paaugstināšana guļ caur ļaužu motivācijas sapratni. Ja ir labi saprast, kas bīda cilvēku, pamudina viņu uz darbībām, pie kā viņš tiecas, izpildot noteiktu darbu, var, atšķirībā no piespiešanas, kas pieprasa pastāvīgu kontroli, uzbūvēt pārvaldi ar firmas personālu, kur darbinieki būs paši aktīvi tiekties izpildīt savu darbu ar vislabāko tēlu un visrezultatīvāk.
Sabiedrība ar ierobežotu atbildību „Liora” pamatdarbība ir frizētavu un kosmētisko salonu pakalpojumu sniegšana. Skaistumkopšanas salons atrodas Rīgā, Ķīpsalā, Āzenes ielā 10. Uzņēmuma īpašnieki nolēma atvērt salona tieši tur, jo Ķīpsalā slavena ar savu izstāžu centru, kur gada laikā rīko apmēram 27 – 30 izstādes, tas ir ļoti liela iespēja piesaistīt sev daudz klientus.
Salons “Liora” ieies tirgū, kā augstas kvalitātes salons ar vidējām cenām, kuri būs mazliet zemāk nekā konkurentiem. Salonā būs labs aprīkojums, kurš sagādās klientam tikai patīkamas izjūtas un atvieglos meistara darbu.
Darba mērķis ir izveidot motivācijas sistēmu, izskatīt pa posmiem darbinieku motivāciju, ka arī noteikt veidus, kā palielināt darbinieku motivāciju. Vēl izpētīt dažādas motivācijas teorijas, un atrast, no mana viedokļa, vispiemērotāko, lai uzņēmuma darbinieki būtu motivēti labāk strādāt arī bez speciāla kontrole.
Galvenais ierobežojums bija tāds, ka uzņēmums reāli neeksistē, un visi uzņēmuma dati bija izdomāti.
XX gs. otra pusē ir vērojama paaugstināta interese frizētavu mākslu attīstībai. Daudzos pasaules valstīs sistemātiski rīko konkursus, seminārus, atveras speciālas skolas. Frizieri – modelētāji aktīvi izstrādā jaunus modeļus, paņēmienus, metodes matu griešanas un matu krāsošanas sfērā. Parādījās jaunas profesijas, kuras pieprasa vispusīgas zināšanas, labu gaumi, profesionālas iemaņas, piemēram, stilists, imidžmeikers, frizieris – kolorists, nagu dizainers un citi. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties