Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:983233
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Darba nobeigumā ir izstrādāti sekojošie secinājumi un iespējamie priekšlikumi Bite reklāmas kampaņu organizēšanai.
Secinājumi:
1. Reklāmai viennozīmīgi ir liela nozīme jebkāda veida uzņēmējdarbības organizēšanai un veiksmīgai īstenošanai. Reklāma palīdz atpazīt uzņēmumu attiecīgajā tirgū un iepazīt tā sniegtos pakalpojumus.
2. Pakalpojums ir tas, ar ko uzņēmums sevi prezentē un ko piedāvā savam patērētājam, līdz ar ko ar šī pakalpojuma kvalitāti un pasniegšanu tas pozicionē sevi kā veiksmīgāku jeb mazāk veiksmīgu partneri.
3. Reklāma ir komunikācijas izpausme ar noteiktu personu vai uzņēmumu sniegto informācijas izplatīšanas maksa līdzekļu starpniecību.
Priekšlikumi:
1. Uzņēmumam būtu vairāk jāpievērš uzmanība savai cenu politikai. Ja uzsākot savu darbību, Latvijā gandrīz nebija konkurentu šajā jomā, un firma varēja savai produkcijai uzlikt diezgan augstas cenas, tad ar katru gadu sāka rasties uzņēmumi, kuri nodarbojās ar līdzīgu uzņēmējdarbību.
2. Veicot savu pakalpojumu reklāmu uzņēmums varētu vairāk pievērst uzmanību, tā saucamā mazcenas telefons pakalpojuma reklāmai, jo šis pakalpojums ir samērā interesants dažādu iedzīvotāju grupām.
3. uzņēmumam ir jāizstrādā un jāievieš dzīvē kādu reklāmas kampaņu, kurā var iesaistīt Latvijas iedzīvotājus, piemēram, kādas spēles veidā. Iespējams, tas varētu izraisīt gan „sportisko’ ieinteresētību, gan arī vienlaikus piesaistīt iedzīvotāju, kā potenciālos klientus.
4. Kā liecina prakse, liela loma ir dažāda veida akcijām, atlaidēm līdz ar to, izstrādājot tās ir jāizstrādā intensīvā to reklamēšana.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties