Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:102067
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  FRONTPAGE IESPĒJAS    4
  PIKSEĻA PRECĪZA NOVIETOŠANA UN SLĀŅOŠANA    4
  TĒMAS    4
  DINAMISKĀ HTML    4
  KASKĀDES STILA LAPAS    5
  OFFICE 2000 INTEGRĀCIJA    5
  HTML REDIĢĒŠANA    5
  CITAS KODĒŠANAS VALODAS    5
  DARBA GRUPU ATBALSTS    5
  SADERĪBA    6
2.  FRONTPAGE 2000    7
3.  PIEMĒRI    8
  SECINĀJUMI    15
  LITERATŪRA    16
Darba fragmentsAizvērt

Internets un World Wide Web (WWW) ir iekarojis pasauli un izveidojies par mūsu dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Esam nokļuvuši situācijā, kad katram gribas arī savu vietu šajā pasaules informācijas tīklā. Taču daudziem datoru lietotājiem ir bailes no programmēšanas.
Tātad, ko darīt, ja gribam izveidot savu Web lappusi, bet mistiskās lietas – HTML (HyperText Markup Language) un VisualBasic skripti vēl joprojām izraisa neuzticību? Iespējamais atrisinājums meklējams programmatūrā, kas pārtulkos jūsu izveidoto lappusi Internetam piemērotā formātā. Izvēle ir plaša – programmas nodrošina dažādus palīdzības veidus: gan pārveidos HTML formātā ar MS Word sagatavoto lappusi (diemžēl jūs zaudēsiet daļu no Wordā izveidotā noformējuma), citas tikai nedaudz palīdzēs, piedāvājot Web lappusēs izmantojamos objektus (šis variants izskatās diezgan askētisks, bet viss, ko ievietosiet savā lappusē, tur arī parādīsies) un, protams, varam izmantot šablonus (Templates), kas ir speciāli sagatavoti lietotājiem bez zināšanām Web lappušu veidošanā. Vienīgais, kas jāizdara – jāapmaina dotā informācija ar savu. Vienkārši, bet nav pārāk radoši. Tāpēc datoru lietotāji ar interesi Web lappušu veidošanā cenšas izvēlēties tādu programmu, ar kuras palīdzību varētu sasniegt rezultātu ātri un profesionāli. Uz šādas pieprasītas programmas godu var droši pretendēt Microsoft FrontPage dažādās versijas. Lietotājam ar minimālām zināšanām par teksta redaktoru nav grūti saprast galvenos teksta veidošanas un noformēšanas principus, tas, kas ir izveidots uz ekrāna, parādās arī Interneta pārlūkprogrammā. Ar sarežģītajām lietām lietotājs tiek galā, pateicoties FrontPage programmā iebūvētajiem komponentiem. Un nekādas programmēšanas – pati programma uzņemas tulkot HTML valodā visu, ko lietotājs izveidojis FrontPage Editor logā. Veidojot saites starp lapām, tās var apskatīt FrontPage Explorer logā, pārbaudīt to darbību un izveidot savienojumus starp lappusēm racionālus. Un vēl FrontPage laipni pieņem arī citu MS Office vidē radīto informāciju (saglabātu HTML formātā) un kopumā var veidot sarežģītas un ar informāciju bagātas struktūras.…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties