Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:936333
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  lmb vēsture    4
2.  Krāsaino metālu cenu dinamikas analīze    5
2.1.  Alumīnijs    5
2.2.  Cinks    6
2.3.  Niķelis    7
2.4.  Svins    9
2.5.  Varš    10
2.6.  Alva    11
3.  Dārgmetālu cenu dinamika    12
  Nobeigums    14
  Pielikums    15
Darba fragmentsAizvērt

Londonas Metālu Biržas (turpmāk LMB) rašanās ir meklējami 1571. gadā, kad tika atvērta Karaļu Birža. Tā ir vieta, kur tirgotāji sākumā satiekas uz pastāvīga pamata. Tomēr 1877. gadā Londona Metāla Tirgus un Biržas Kompānija tika izveidotas, kā tiešs 19. gs. britu industriālas revolūcijas rezultāts. Tās galu galā noveda pie ļoti liela Lielbritānijas metāla patēriņa pieauguma, kurš prasīja milzīgu importa daudzumu no ārzemes. Tirgus dēkaini investēja lielas naudas summas šajā darbībā. Līdz ar to ieguldītāji bija atklāti pret riskiem ne tikai tāpēc, ka reisi bija ļoti bīstami, bet arī tāpēc, ka krava varētu pazaudēt savu vērtību, ja būtu cenu samazinājums, kamēr metālu krava tiks līdz Lielbritānijai.
Tirgotāji sāka satikties kafejnīcās (coffee houses), kur arī tirgoja viens ar otru, lai aizsargātu sevi no tā riska, pārdodot kravas kā FORWARD darījumi. LMB tika izveidota, lai piegādātu orderi darbībās ar vienīgas tirdzniecības vietas nodibināšanas, identificējot tirgošanas laikus un standartizētas instrukcijas kontraktiem. Par cik Birža attīstījās, tas progresīvākie kontrakti tika izmantoti visos rūpniecības aspektos, lai aizsargātu pret cenu risku. Šī tā aktivitāte ir zināma kā cenu fiksēšana (hedging).
LMB ir pasaules galvenais krāsaino metālu tirgus ar nepastāvīgiem kontraktiem un vispasaules reputācijai. Tas ir inovatīvs, kamēr saglabā tās tradicionālo stiprumu un paliek tuvu saviem pamatlietotājiem, garantējot, ka tās kontrakti turpina apmierināt augstas rūpniecības cerības. Kā rezultātā tas ir veiksme ar apgrozījumu $3000 miljardu apmērā katru gadu. Kā arī katru gadu Lielbritānija ziedo neredzamajā ārzemes ienākumā vairāk nekā $250 miljonus.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties