Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:921612
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.11.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Jauniešu kompānijā valda vislielākais psiholoģiskais spiediens, tas arī pamudina jaunieti sākt lietot narkotikas, ja viņš ir nonācis sabiedrībā, kur lieto narkotikas. Protams, dzīvē pamudina pievērsties narkotikām. Jaunietis meklē mierinājumu alkohola un narkotikās, vecākiem būtu biežāk jārunā ar bērniem par šādām problēmām, lai nerastos tādas situācijas.
2.Es secināju, ka Kuldīgā var viegli iegādāties marihuānu. Manuprāt, policija viena pati ar šo problēmu nevar tikt galā. Varbūt tieši vieglā pieeja ’’zālei’’ stimulē augošo piekritēju skaitu. Jaunietis var atteikties šim vilinājumam, bet katram var būt ’’melnās’’ dienas, ka kaut kas neveicās, vai ir problēmas ģimenē un tieši tad, pat nelietotājs var piekrist pamēģināt to.
3. Gandrīz puse no aptaujātajiem Kuldīgas jauniešiem uzskata, ka marihuāna nav sevišķi bīstama narkotiskā viela. ’’Zāle’’ nav tik bīstama kā heroīns, bet no ’’zālītes’’ uzsmēķēšanas nav tālu līdz heroīna injekcijas(labāku piedzīvojumu meklējumos).
4. Narkotiku lietošana ir aktuāla jauniešu vidū. Vecākiem būtu jāpaskaidro saviem bērniem narkotiku lietošanas bīstamību, nevis ļauto to darīt vienaudžiem, vai sliktākajā gadījumā nerunāt nemaz.
5. Marihuānas smēķētājiem konstatēts samazināts spermas daudzums un anomāla spermas forma. Izmaiņu iemesls bija THC iedarbība uz spermas veidošanās laikā sēkliniekā. Tā pat arī marihuāna iedarbojas uz sieviešu olšūnām un ir iespējama menstruāciju aizkavēšanās un vispārēja izzušana
6. Es secināju, ka Kuldīgā visbiežāk policijā un slimnīcā tiek nogādāti tieši jaunieši no 17 līdz 24 gadu vecumam. Tātad Kuldīgā marihuānas smēķētāji vai citu psihotropo vielu lietotāji ir tieši jaunieši no 17 līdz 24 gadu vecumam.
7. Kanabiss smēķētāji amotivācijas sindroma dēļ nonāk zināmā pašizolācijā no apkārtējās sabiedrības, zaudējot par to interesi.
8.Kanabiss smēķētājiem mainās sekmes mācībās. Iespējamas straujas garstāvokļa maiņas, zūd koncentrēšanās spējas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties