Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:166380
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas valsts izveidošana nebija likteņa dāvana. Tāpēc,ka to pierāda visi sekojošie fakti Latvijas tautas vēsturē. Latvijas pagātne ir bijis smags posms tās vēsturē. Latvijai nav tikusi nekāda likteņa dāvana, ka tā varēja kļūt par brīvu Neatkarīgu Republiku. Tās varenību un brīvību grūtā un smagā cīņā ar daudz upuriem izcīnīja Latviešu Strēlnieki.
Strēlnieki,kas bija savākti to novisas latvijas,kaut nezināja,kas tā armija un karš īsti ir. Puišeļi domāja, ka tas ir viegls darbs un nekā sarežģīta tur nesaskatīja. Bet kad pienāca kara diena,viņi visi nožēloja un saprata kādā ķezā iekūlušies.
Taču tas tomēr neatturēja puišus cīnīties par varu un brīvību Latvijā. Viņiem bija spēcīgi vadoņi,kas viņus izveda kaujās un paldies viņiem par to,ka tagad varam dzīvot brīvā valstī. Pēc I. Pasaules kara Latvija beidzot nobrieda izveidot savu valsti,jo šis bija ļoti izdevīgs brīdis. Šie apstākļi,kas ietekmēja Latvijas valsts nodibināšanos ir Pasaules kara radītais Krievijas impērijas sabrukums, Vācijas impērijas sakāve I.Pasaules kara laikā., Uzvarētājvalstu cīņa pret Boļševisma izplatīšanos, Latvijas partiju aktivitātes pieaugums un veiksmīgā diplomātija.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties