Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:350554
 
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Ivara Kalniņa biogrāfija    4
2.  Zvaigžņu stunda un filma “Teātris”    5
3.  Rīga vai Maskava? "Likteņdzirnas"    7
  Secinājumi    9
  Izmantotās literatūras un informācijas avotu saraksts    10
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Aktiera ģenialitāte ir nepārprotama. Savas dzīves laikā viņš ir pratis iejusties 36 dažādās lomās teātra izrādēs un filmējies 64 filmās, kurās pierādījis savu lielisko aktiera talantu un meistarību. Svarīgi ir nevis būt aktierim, bet būt labam aktierim! Tādam, kurš spēj iejusties lomā, aizraujot publiku un saglabājot nedalītu uzmanību visas filmas vai izrādes laikā, un tik pat ātri iejusties savā ikdienas tēlā pēc tās. Pratis iejusties visdažādākajās lomās, tēlojot gan sirsnīgu un paļāvīgu romantiķi, gan arī ļaundari ar vismelnāko dvēseli un pilnīgu aukstasinību (Zuments- Žuks). Tieši tajā arī izpaužas aktiera ģenialitāte un neatkārtojamais šarms, kurš ir sekojis Ivaram visas viņa dzīves laikā. Arī Ivara Kalniņa bijusī sieva Aurēlija Anužīte uz jautājumu “par to, kāds viņai bija priekšstats par Ivaru pirms viņu iepazīšanās, Aurēlija atbild: “Tāds pats kā visiem pārējiem, kas bija redzējuši filmu “Teātris”. Visi domāja: skaists, ģeniāls, talantīgs...”
Runājot par aktiera “vienveidību”. Es tam nepiekritu. I. Kalniņš ir dažāds. Viņš prot gan labi pajokot, gan labi nospēlēt mīlestību, un svarīgi ir tas, ka mīlēt viņs prot ne tikai uz ekrāna. Bet ar nelielu atšķirību. I. Kalniņš ir simtprocentīgs ģimenes cilvēks. Kopš jaunības viņš vēlējās, lai viņam būtu stipra ģimenes aizmugure, klusa osta - ar bērniem, suņiem un dārziem.
Lai nu kā, mākslinieks ir cienījams un nepārprotami ģeniāli talantīgs cilvēks, kurš ir spējis izrauties cauri pelēcīgajiem sabiedrības slāņiem, lai pierādītu sevi kā daudzsološu personību un apbrīnojamu aktieri.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties