Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:539757
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.09.2003.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tā kā esam referenduma gaidās, kas palīdzēs noskaidrot vai Latvija kļūs par Eiropas Savienības dalībvalsti vai nekļūs, es mēģināšu sniegt mazu informāciju, kas palīdzētu pieņemt lēmumu balsojumā.
Tūrisma nozare.
Līdz ar iestāšanos Eiropas Savienībā Latvijas tūrisma nozare varētu attīstīties vēl straujāk nekā pēdējos gados, taču konkurence tūrisma nozarē būs lielākais pārbaudījums šīs jomas pārstāvjiem.
Rūpējoties par klientu drošību, tūrisma aģentūru pienākums būs īstenot ES prasības tūrisma jomā. Nereti tas nozīmē arī papildu finansiālos ieguldījumus, piemēram, prasība nodrošināt ar tahogrāfiem ne tikai uz ārvalstīm, bet arī tepat Latvijā kursējošos tūristu autobusus. Tas saistīsies ar cenu paaugstināšanos tūrisma braucieniem ar autobusu, bet šis apstāklis savukārt var samazināt vietējo ceļotgribētāju skaitu.
Tomēr speciālisti uzskata, ka ieguvumi pēc iestāšanās Eiropas Savienībā ilgtermiņā pārsniegs zaudējumus. Palielināt tūrisma nozares potenciālu palīdzēs ES struktūrfondu līdzekļu pieejamība. No Eiropas Sociālā fonda varēs iegūt līdzekļus darbinieku apmācībai, bet Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Lauksaimniecības vadības un garantiju fonds pavērs iespējas infrastruktūras, biznesa un nelauksaimnieciskās darbības attīstībai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties