Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:112688
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Valodai piemīt maģiska vērtība: kad mēs runājam vai rakstam, mēs protam pateikt nepieciešamo tā, lai tas atbilstu situācijai vai kontekstam, kurā komunicējam. Bet tajā pašā laikā, veids kā runājam vai rakstam rada īpašu situāciju vai kontekstu. Secināms, ka valoda tiek piemērota situācijām vai kontekstiem, kurus tā palīdz radīt no jauna. Vai pirmā ir situācija, kurā atrodamies, vai valoda, kuru lietojam. Mūs visus vieno interese un rūpes par valodas situāciju publiskajā vidē. Cilvēkiem jābūt atbildīgākiem pret savu valodu, kā arī jāseko līdzi valodas jauninājumiem, jo ikviens bieži sastopas ar lingvistisko vidi gan reālajā, gan virtuālajā vidē. Darba autore, lai uzlabotu lingvistisko vidi, iesaka visiem, kam radušās kādas neskaidrības izmantot 3 lietotnes kuras ir izstrādājusī “Latviešu valodas aģentūra” un ja tur nevar atrast atbildi uz valodas jautājumu, tad griezties pie latviešu valodas speciālistiem. Lietotnes, ko piedāvā “Latviešu valodas aģentūra” :
1. Lietotne “Elektroniskā Latviešu valodas rokasgrāmata”. Tā ir enciklopēdiska rakstura darbs, informatīvs mācību palīglīdzeklis latviešu valodniecībā, kurā apkopoti un izklāstīti galvenie jautājumi 26 valodniecības nozarēs un apakšnozarēs (kopā vairāk nekā 1500 šķirkļu jeb satura vienību).Rokasgrāmata veidota kā daudzfunkcionāls informatīvi praktisks elektronisks līdzeklis, lingvistisks uzziņu un mācību materiāls.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1383848
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties