Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:180903
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Kriptovalūtu nākotnes lietošana
Kriptovalūtas tika izdomātas ne tikai lai pasargātu savu kapitālu no inflācijas, kas ir Bitcoin piemērs, bet arī palīdzēt ar investīcijām tehnoloģiskiem projektiem, kuriem piemīt daļa no cirkulēta piedāvājuma, kur palielinoties kriptovalūtu cenai, palielinās arī projektu veidotāju ienākumi un projekta finansējums, tā, palīdzot projektam attīstīties. Protams, gādās situācijas, kad projekts saņem lielu atbalstu savā sākumā, bet projekta veidotāji pārdod visas pieejamas sev valūtas, kapitulējot no valūtas un veidojot cenas milzīgo krišanu. Tādu gadījumu skaits, līdz ar DEFI (decentralizētas finanses) projektu palielināšanu, pieauga, kur investori zaudēja vairākus desmitus miljonus dolārus, piemēram, Yfdexf.Finance, kur zaudējumi bija 20 miljonu dolāru lieli5.
Šodien, blokčeinam, kas ir kriptovalūtu darbības pamatprincips, ir liela perspektīva sabiedrības labuma veidošanā, jo daudzi projekti tiek veidoti, lai padarītu cilvēka dzīvi vieglāku, attīstot dažas sabiedriskās jomas kā6:
• Starptautiskie maksājumi – naudas pārsūtīšana pateicoties kriptovalūtām ir ātra, droša un lēta, kas ir laba alternatīva bankām, jo kriptovalūtas pārsūtot, nevar nokļūt situācija, kad konts tiek iesaldēts, lai pārbaudītu naudas avotu, kad jāmaksā augstas nodevas, lai veiktu starptautisko maksājumu. Kriptovalūtas, kas tika veiktas tieši šīm nolūkam ir: Bitcoin, XRP, Dash, Litecoin, Stellar
• Veselības aprūpe – pateicoties blokčeinam, medicīnas dati tiek apstrādāti ātrāk un efektīvāk, kas dod iespējas izdarīt svarīgus lēmumus agrāk. Pacientu datu drošība arī tiek panākta pateicoties blokčeina tehnoloģijām, kas kopumā maksās veselības institūcijām mazāk. Tie ir: STEM CELL COINSCC, MediBlocMED, Ubricoin…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1383382
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties