Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:204770
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

IEVADS

Katram cilvēkam reiz pienāk tā diena un laiks, kad viņš jūtās nopietns, pieaudzis un nobriedis, lai visu, kas tam pieder, viņš vēlētos ar kādu dalīties. Taču studentam ir divkārt grūti, jo viņam vienlaicīgi jābūt skolniekam un ģimenes cilvēkam. Jā, mūsdienās ģimene jau skaitās pat tad, ja cilvēki vienkārši ilgāku laiku dzīvo kopā, pat ja viņiem nav bērnu, jo attiecības nekatrs vēlas un var reģistrēt. Ģimene skaitās tad, ja cilvēki dzīvo kopā un tiem ir savi ienākumi. Šajā darbā gan vairāk ir vērst uz kopdzīvi un studijām, nevis uz to vai viņi pārtiek no saviem ienākumiem vai tomēr vēl ir atkarīgi no vecākiem. Mēs visi zinām, cik mūsdienās ir grūti dabūt labu darbu, labi apmaksātu darbu, īpaši, ja izglītība vēl nav iegūta vai arī trūkst iemaņu un pieredzes. Tāpēc daudzi studenti, lai spētu sevi un ne tikai sevi nodrošināt, būt neatkarīgiem no vecākiem un sākt patstāvīgu dzīvi, izglītību atstāj kā otrā plāna vajadzību. Viņiem ir vēlme kļūt pieaugušiem un pastāvēt kā neatkarīgai personībai. Piekrītu arī tam, ka vairumam to piespiež apstākļi.
Dažkārt rodas jautājums: „Vai izglītību ir iespējams aizstāt?” Domāju, ka nē. Vienkārši dzīve pienāk tādi mirkļi, kad cilvēkam vairs nav spēka un laika visam, kas ap viņu notiek, tādēļ no kaut kā ir jāatsakās. Bet tas jau, protams, nenozīmē, ka no tā ir jāatsakās uz visiem laikiem, vajag vienkārši saplānot, ko tu vari atļauties tagad un ko var atstāt uz vēlāku laiku. Tā pat arī ar mācībām. Mācīties var visu laiku, var arī izmācīties un tad veidot karjeru un ģimeni, bet darot otrādi arī jau nav pavisam slikti. Galvenais, lai tev pašam patiktu un tu justos gandarīts par to, ko dari. Visam ir savs laiks un neko nevajag sasteigt. Vienkārši plūsti pa dzīves straumi, taču neaizmirsti pie pagriezieniem piebremzēt!
Mūsdienā cilvēki, it īpaši jaunieši, ir stipri un izturīgi. No viņiem tiek prasīts daudz, un lai arī kā viņi mēģinātu izvairīties

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1133942
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties